Onze software

De kracht van e-mail marketing wordt pas écht duidelijk als je over de juiste informatie van je contacten beschikt. Om dat te bereiken kun je handmatig importeren, maar veel makkelijker is een connectie met jouw database. Dat kan met MailCampaigns. Kies voor een koppeling met Magento, Shopify, Shopware of ga voor onze custom API connector.

Ga voor efficiëntie

Bereik een optimale efficiëntie door jouw CDP, DMP of andere database (bijvoorbeeld tritonX) te koppelen met het e-mail automation platform van MailCampaigns. Dit platform hebben we zelf ontwikkeld en staat daardoor garant voor ultiem gebruiksgemak en volop mogelijkheden voor iedere e-mail marketeer.

Meer over ons eigen platform

Wat kun je met zo'n koppeling?

Waarom is een koppeling belangrijk? In e-mail marketing draait het steeds meer om personalisatie en segmentatie. Om iedere e-mail dus zo persoonlijk mogelijk te maken, heb je bepaalde informatie nodig van je contacten. Dat gaat verder dan alleen een voornaam.

Webshops

De koppeling met je webshop maakt het mogelijk om bepaalde inzichten te koppelen aan je campagnes. Zo speel je actief in op interesses of aankoopgedrag van jouw (potentiële) klanten. 

Bekijk onze voorbeeldcase van DEENS.NL, webshop in meubels en woonaccessoires.

Retailers en e-commerce

Voor retailers met fysieke winkels geeft een koppeling met de juiste software nog meer voordelen. Dat geldt zeker als ook de kassasystemen worden gelinkt. Zo kan in een e-mail de favoriete shoplocatie worden weergegeven en bijvoorbeeld VIP-avonden specifiek voor die locatie worden toegevoegd in de mail. 

Bekijk onze voorbeeldcase voor omnichannel retailer Steppin' Out.

B2B en zakelijke bedrijven

Last but not least zijn de zakelijke en B2B organisaties. Bedrijven worden gerund door mensen, die graag persoonlijk worden aangesproken. Door de juiste data binnen te halen, refereer je in e-mails naar afspraken, evementen op specifieke locaties of deel je specifieke documentatie.  

Bekijk onze voorbeeldcase voor B2B webshop Hygiënepapier.

Beste maatjes met jouw webshop

Heb je een Magento (2), Lightspeed (Retail), Shopify of Shopware webshop? Dan kun je pas echt de kracht van de e-mail marketing software gaan inzetten! Met onze connector synchroniseren we klanten, gastaccounts, mailinglijsten, producten, orders, orderhistorie en bestelde producten en winkelmandjes. Allemaal standaard in het pakket. De mogelijkheden voor automatische mailings en marketing automation zijn hierdoor eindeloos.

Benut je offline kanalen

Thappy is een product van MailCampaigns. Met Thappy kun je eenvoudig profielen registreren in offline én online kanalen. Mét inzicht. Offline blijft het een uitdaging om profielen te binden aan je merk én ook nog inzichtelijk te krijgen welk kanaal of locatie het beste converteert.

Ook voor B2B en webapplicaties

Heb je geen webshop, maar wil je wel efficienter werken met e-mail marketing? Dat kan! Momenteel bieden we koppelingen met diverse software en webapplicaties, zoals AFAS Software, Carerix, Datatrics, Datlinq, First Focus, Zapier en natuurlijk Google Analytics

Integratie van jouw webapplicatie met onze software

Integratie met onze API maken?

Op dit moment bieden wij koppelingen aan met AFAS Software, Carerix, Datatrics, Datlinq, Exact Online, First Focus, Magento (2), Lightspeed, Shopify, Shopware (6), tritonX, Zapier en natuurlijk Google Analytics.

Zit jouw webapplicatie hier niet tussen? Dan hebben we een API voor je beschikbaar om een goede integratie te maken tussen jouw database en ons platform. Deze kan eventueel met een PHP wrapper gebruikt worden of op basis van REST met JSON data benaderd worden. In onze documentatie staat beschreven hoe je dat kunt doen.

Meer weten?

Juist omdat we werken op ons eigen ontwikkelde platform, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je weten of we kunnen koppelen met jouw datasysteem? Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw e-mail marketing? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. 

Plan een adviesgesprek

Jouw platform koppelen?

73020

Ga voor efficiency en resultaat

Marloes laat je graag zien waar jouw kansen liggen en hoe jij het maximale uit e-mail marketing kan halen. Daarbij maakt zij heldere afspraken en gaat het commitment aan op resultaat. Want daar draait het om: verhoging van jouw rendement.

Weten waar jouw kansen liggen? Bel Marloes op 06-43458226 of plan een adviesgesprek in.

Vertel mij meer

Slimme koppelingen met:

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.