Onze software

De kracht van e-mail marketing wordt pas écht duidelijk als je over de juiste informatie van je contacten beschikt. Om dat te bereiken kun je handmatig importeren, maar veel makkelijker is een connectie met jouw database. Dat kan met MailCampaigns. Kies voor een koppeling met Magento, Shopify, Shopware of ga voor onze custom API connector.

Ga voor efficientie

Bereik een optimale efficientie door jouw ESP, CDP of andere database te koppelen met het e-mail automation platform van MailCampaigns. Dit platform hebben we zelf ontwikkeld en staat daardoor garant voor ultiem gebruiksgemak en volop mogelijkheden voor iedere e-mail marketeer.

Meer over ons eigen platform

Wat kun je met zo'n koppeling?

Waarom is een koppeling belangrijk? In e-mail marketing draait het steeds meer om personalisatie en segmentatie. Om iedere e-mail dus zo persoonlijk mogelijk te maken, heb je bepaalde informatie nodig van je contacten. Dat gaat verder dan alleen een voornaam.

Webshops

Juist als we bijvoorbeeld de koppeling met je webshop maken, kun je bepaalde inzichten koppelen aan je campagnes. Denk bijvoorbeeld aan een herhaalaankopencampagne waarbij je klanten herinnert na een bepaalde tijd zijn favoriete producten opnieuw in te slaan. 

Retailers en e-commerce

Voor retailers met fysieke winkels geeft een koppeling met de juiste software nog meer voordelen. Dat geldt zeker als ook de kassasystemen worden gelinkt. Zo kan in een e-mail de favoriete shoplocatie worden weergegeven en bijvoorbeeld vip avonden specifiek voor die locatie worden toegevoegd in de mail. 

B2B en zakelijke bedrijven

Last but not least zijn de zakelijke en B2B organisaties. Dedrijven worden gerund door mensen, die graag persoonlijk worden aangesproken. Door de juiste data binnen te halen, kun je in e-mails refereren naar plaatsgevonden afspraken, evementen op specifieke locaties, documentatie delen, etc.  

Beste maatjes met jouw webshop

Heb je een Magento, Lightspeed (Retail), Shopify of Shopware webshop? Of maak je gebruik van Datatrics? Dan kun je pas echt de kracht van de e-mail marketing software gaan inzetten! Met onze connector synchroniseren we klanten, gastaccounts, mailinglijsten, producten, orders, orderhistorie en bestelde producten en winkelmandjes. Allemaal standaard in het pakket. De mogelijkheden voor automatische mailings en marketing automation zijn hierdoor eindeloos.

Ook voor B2B en webapplicaties

Heb je geen webshop, maar wil je wel efficienter werken met e-mail marketing? Dat kan! Momenteel bieden we koppelingen met diverse software en webapplicaties, zoals AFAS Software, Carerix, Datatrics, Datlinq, First Focus, Zapier en natuurlijk Google Analytics

Integratie van jouw webapplicatie met onze software

Integratie met onze API maken?

Op dit moment bieden wij koppelingen aan met AFAS Software, Carerix, Datatrics, Datlinq, First Focus, Magento, Lightspeed, Shopify, Shopware. Zapier en natuurlijk Google Analytics.

Zit jouw webapplicatie hier niet tussen? Dan hebben we een API voor je beschikbaar om een goede integratie te maken tussen jouw database en ons platform. Deze kan eventueel met een PHP wrapper gebruikt worden of op basis van REST met JSON data benaderd worden. In onze documentatie staat beschreven hoe je dat kunt doen.

Meer weten?

Juist omdat we werken op ons eigen ontwikkelde platform, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je weten of we kunnen koppelen met jouw datasysteem? Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw e-mail marketing? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. 

Plan een adviesgesprek

Jouw platform koppelen?

Ga voor efficiency en resultaat

Dylan informeert je over de mogelijkheden. Hij laat je zien waar je tijd wint, conversie verhoogt en resultaat boekt. Zo efficient mogelijk, zodat jij je handen vrij houdt.

Weten welke optimalisatie jij kunt doorvoeren? Bel hem op 06 188 915 15 of plan een adviesgesprek in. 

Vertel mij meer

Slimme koppelingen met:

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.