Onze software

Schaalbaar en flexibel werken? Doelgroepen gemakkelijk segmenteren? Automatische mailings opstellen? Een API koppeling maken met jouw database of een ander systeem? Het kan allemaal. 

Schaalbaar en flexibel: van klein tot groot

De kracht van de e-mail marketing software van MailCampaigns ligt in de schaalbaarheid van het systeem en hoe deze flexibel ingezet kan worden. Je kunt simpel starten door handmatig nieuwsbrieven te sturen naar een lijst emailadressen, maar ook uitbreiden naar een volledig geautomatiseerde omgeving met slimme segmentatie op een breed scala aan contactpersoon-eigenschappen of aankoophistorie vanuit je webwinkel.

E-mail automation. Lekker makkelijk.

Maak van je handmatige email marketing kanaal een geoliede e-mail marketing machine met onze automatische regels. Zo stuur je altijd relevante e-mails naar de juiste personen. Allemaal standaard in het pakket.

Lees meer over e-mail automation in onze blogs!

Krachtige segmentatie. Met één druk op de knop.

Je hebt inmiddels een flinke hoeveelheid aan gegevens verzameld. Contactpersonen, gegevens van je contactpersonen en wat ze hebben gedaan in bijvoorbeeld je webshop. Op basis van al deze gegevens kun je met MailCampaigns slimme segmenten maken. Bijvoorbeeld: “Geef me alle vrouwen die een in de afgelopen 6 maanden product A hebben aangeschaft, maar alleen in postcodegebied 4000-4500”. Deze segmenten kun je daarna handig inzetten om bepaalde content in je nieuwsbrief te laten zien of te verbergen aan die contactpersonen. Of om je nieuwsbrief specifiek alleen naar een bepaalde selectie van contacten te sturen.

Importeren. En natuurlijk ook exporteren.

Uiteraard kun je door middel van Excel sheets je contacten én segmenten van contacten importeren en exporteren. Alle attributen van je contacten worden daarin meegenomen. Zo heb je alle essentiële data altijd beschikbaar voor jouw e-mail marketing kanaal.

Integratie met onze API maken?

Om een goede integratie tussen jouw webapplicatie en ons platform te maken, hebben we een API voor je beschikbaar. Deze kan eventueel met een PHP wrapper gebruikt worden of op basis van REST met JSON data benaderd worden. In onze documentatie staat beschreven hoe je dat kunt doen. Klinkt dit allemaal te technisch voor je? Dan kunnen wij altijd een koppeling op maat maken.

Beste maatjes met jouw webshop.

Heb je een Magento (1 of 2), Shopware of Lightspeed webshop? Dan kun je pas echt de kracht van de e-mail marketing software gaan inzetten! Met onze connector synchroniseren we klanten, gastaccounts, mailinglijsten, producten, orders en bestelde producten en winkelmandjes. Allemaal standaard in het pakket. De mogelijkheden voor automatische mailings zijn hierdoor eindeloos.

Handige editor. In een handomdraai een succesvolle mailing.

Met onze handige drag and drop editor maak je in een handomdraai succesvolle mailings. De e-mail marketing software ondersteunt je tijdens het proces en geeft tips waar nodig. Wil je dynamische content in de mailing? Dit heb je met één druk op de knop voor elkaar.

Slimme koppelingen met:

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.