Kom jij ons team versterken?

Als ambitieus bedrijf groeien we snel. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuw talent. Een collega die net als wij altijd voor de 10 gaat en een expert is binnen zijn of haar vakgebied. Benieuwd naar ons? Lees dan zeker verder!

Huidige vacatures

Vacature

Front-end Developer

Breda

Bekijk deze vacature
Vacature

Junior E-mail Marketeer

Breda, HBO

Bekijk deze vacature

Op bezoek bij MailCampaigns

Gevestigd in Breda hebben wij een tof kantoor met gezellige collega’s, de nieuwste technologie en vers fruit in de kantine. Ons team is een mix van kennis, ervaring en creativiteit. Wij werken met onze eigen marketing automation platform, waar wij ieder hoekje van kennen. Een beetje nerd is dus ook welkom bij ons! 

Waarom MailCampaigns?

Bij MailCampaigns is je baan meer dan alleen je werk. Het is een plek waar je plezier hebt met collega’s, jezelf kunt ontwikkelen en samen gave resultaten behaalt voor de klanten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en initiatief wordt altijd gewaardeerd. Maar we blijven realistisch: we houden niet van overwerken en helpen elkaar altijd als dat nodig is.

 

Collega's vertellen

We kunnen hier nog wel even doorgaan over waarom MailCampaigns zo leuk is, maar je kunt het beter direct horen van je aankomende collega’s. Zij vertellen je graag meer over hun functie en wat voor hen MailCampaigns het beste omschrijft.

"Iedereen heeft plezier in zijn werk en gaat er 100% voor. "

Andy's verhaal

"Iedereen ontwikkelt zijn eigen kwaliteiten en dat geeft het team diversiteit."

Anique's verhaal
1598361410433.jpeg

"Ontwikkeling en samenwerking dat maakt het team sterk"

Denise's verhaal

Kom jij ons team versterken?

Wij ontmoeten je graag!

Wil jij je expertise toepassen in de e-mail marketing sector? Werken met ambitieuze collega’s met enorm flauwe humor? En zit jij boordevol talent? Dan zoeken wij jou!

Ontdek onze vacatures

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.