man in white dress shirt sitting on black rolling chair 840996

Krachtige koppeling met Carerix

Kostbare leads omzetten naar kandidaten en meer kandidaten plaatsen. Dat kan nu efficiënt dankzij onze koppeling met Carerix. Hiermee heb je direct automatisch toegang tot alle relevante data.

  • Automatische koppeling levert relevante data
  • De juiste data zorgt voor meer personalisatie
  • Hoe persoonlijker het bericht, des te hoger de relevantie
  • Meer relevantie verhoogt de conversie en plaatsingen

Ga voor meer conversie

Werk jij met Carerix en wil je e-mail marketing optimaal benutten? Wij maken jouw kansen inzichtelijk.

Personalisatie verhoogt de conversie

De leads die je binnenkrijgt, wil je niet verliezen. Belangrijk dus om die op de juiste manier te benaderen. En op een zo efficiënt mogelijke manier. Want tijd is geld. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat het platform van Carerix is gekoppeld met ons e-mail marketing platform. Hiermee kunnen alle leads, contacten en kandidaten op het ideale moment worden benaderd met een gepersonaliseerd bericht. 

Helder overzicht met leads dashboard

In één oogopslag heb je zicht op alle leads en openstaande acties. Ons uitgebreid e-mail platform is volledig ingesteld om op een efficiënte manier leads om te zetten naar plaatsingen. Op het leads dashboard komen alle leads binnen die op verschillende manieren contactinformatie hebben achtergelaten. Verschillende filters maken het mogelijk om direct bepaalde acties te koppelen. Dit maakt snel schakelen mogelijk tussen marketing en sales en geeft diverse opties voor bijvoorbeeld leadscoring.

Leadnurturing verhoogt saleskansen

Van lead > kandidaat via slimme campagnes

Maar hoe zet je die leads nou om naar plaatsingen? Dat begint met leadscoring; niet alle leads zijn evenveel waard. Je waardeert dus de contacten: is er oprechte interesse, past de lead in één van je persona’s? De uitkomsten houd je bij op het e-mail platform, zodat de sterkste leads worden benaderd via slimme campagnes.

Die campagnes zetten we namelijk in voor lead nurturing. Hierbij voed je leads op de juiste manier zodat deze kandidaten worden. Hieronder valt bijvoorbeeld de profielverrijkingscampagne en het delen van relevante content die aansluit op de fase in de customer journey. Meer over lead nurturing lees je in onze blog.

Naadloze aansluiting op Carerix software

De informatie die je inwint tijdens de lead nurturing werkt perfect samen met wat jij al van je leads en kandidaten weet. Alle relevante data die in je Carerix platform is opgeslagen, wordt namelijk één op één gekoppeld met ons marketing automation platform. Automatisch.

Op die manier heb je direct alle cruciale informatie in handen om niet alleen persoonlijke, maar vooral relevante informatie toe te sturen. Denk aan data zoals cv, opleidingsniveau, studierichting, ervaring, functieniveau en branche die je direct inzet in verschillende slimme e-mail campagnes.

Relevante communicatie voor meer conversie

E-mail marketing wordt op die manier dus een verlengstuk van je recruitment software. De communicatie sluit perfect op elkaar aan en zorgt voor herkenning en vertrouwen zorgt bij je ontvangers. Doordat de campagnes tot in de puntjes te personaliseren zijn, wordt de relevantie voor de ontvanger verhoogd. Dit resulteert direct in een hogere conversie. En een hogere conversie verhoogt het aantal plaatsingen.

Ook Trinamics koppelt Carerix met MailCampaigns

Het benaderen van leads en kandidaten in de recruitment sector is ons niet vreemd. Zo helpen we Trinamics met de zoektocht naar meer technische kandidaten en hoe deze op de juiste manier benaderd kunnen worden. Behalve 3 effectieve doelgroepanalyses en optimaal gebruik van de database, zien we direct meer plaatsingen.

trinamics person1

Trinamics: Een effectieve benadering van de sollicitant

Meer plaatsingen voor recruitmentbedrijf Trinamics dankzij profielverrijking campagnes.

+10 plaatsingen
Deze case bekijken

Ook een succesverhaal worden?

Wil jij ook meer plaatsingen?

Maak jij gebruik van Carerix en wil jij e-mail marketing optimaal benutten? Wij gaan graag met je in gesprek. Samen analyseren we je huidige situatie en welke kansen je nu laat liggen. Vervolgens stellen we meetbare doelen op en gaan wij hard aan de slag, gecommitteerd op die doelen.

Plan een adviesgesprek

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.