Over MailCampaigns

Wij zijn MailCampaigns. Jong, maar ambitieus en talentvol. Bescheiden, maar met een hoge lat. Fel op het werk, maar aardig voor elkaar. Net zo nieuwsgierig en leergierig als wij? Lees dan op deze pagina meer over ons!

 

 

E-mail marketing? Dat zoeken wij voor je uit. 

Wij doen niet zomaar aan e-mail marketing. Wij werken met campagnes die zorgen voor resultaten, omzetgroei en een vlekkeloze reputatie van onze klanten. Want hun succes, is ons succes. Wanneer onze klanten achterover leunen of met een schuin oog meekijken, maken wij spetterende workflows en mailings. Wij helpen ze met strategieën en waar ze verder handen of ideeën tekort komen!

E-mail marketing? Dat zoeken wij voor je uit. 
Ons team: kritische campagne managers en enthousiaste specialisten

Ons team

Aangenaam! Ontmoet de bedenkers en makers achter MailCampaigns. Een team van kritische campagne managers, enthousiaste specialisten, ervaren developers en nog veel meer talentvolle collega’s. Een goede mix van kennis en gezelligheid!

Bekijk ons team
Een huiselijk gevoel op ons kantoor

Thuis @MailCampaigns

In ons mooie pand in Breda is het soms een drukke boel, maar er hangt een informele en relaxte sfeer. Een fijne en moderne plek om samen te werken en te focussen op een strategie of campagne. En daardoor groeien we hard! Net zoals de resultaten van onze klanten.

Ontdek de sfeer
Waarom MailCampaigns zo leuk is

Werken bij MailCampaigns

Wil jij ons team komen versterken? En ben je nieuwsgierig hoe je dag er dan uit komt te zien, of je collega’s? Bekijk dan wat werken bij MailCampaigns zo leuk maakt.

Werken bij MailCampaigns

Ben jij onze nieuwe collega?

tim1200

Tim plant graag een gesprek met je in!

Tim heeft oog voor talent. En talent zien we graag bij MailCampaigns. Herken jij je in een openstaande vacature en heb je nog vragen? Of wil je eerst weten hoe je aanstaande collega’s het werk ervaren?

Lees de collega verhalen

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.