E-mail Marketing Podcast

Patrick gaat het gesprek aan met verschillende specialisten binnen e-mail marketing. Iedere aflevering wordt ingezoomd op een ander thema, zodat jij up-to-date blijft over alle relevante topics.

Laat je inspireren en abonneer je via YouTube, Spotify, iTunes, Deezer, TuneIn, Google Podcasts, Castbox, Overcast, Anchor.fm, Pocket Casts, RadioPublic, Stitcher of luister direct door op onderstaande afbeeldingen te klikken.

#17: De top 5 automation campagnes

In aflevering 17 gaat Patrick het gesprek aan met onze Campagne Specialist Jasper. Hij vertelt over zijn 5 favoriete e-mail campagnes en geeft je tips hoe je stapsgewijs een ijzersterke automation campagne opzet.

Bekijk de aflevering door links op de afbeelding te klikken, of bekijk via YouTube.

Verder lezen? Download onze whitepaper De strategie achter de top 5 campagnes.

#16: Legal aspecten van e-mail marketing

Wat is het allerbelangrijkste als het gaat om wet- en regelgeving binnen e-mail marketing? Waar moet je op letten en wat zijn de laatste ontwikkelen op dit gebied? Peter Kager van ICT Recht weidt hierover uit en praat je bij over de legal aspecten van e-mail marketing. 

Kijk deze aflevering door links op de afbeelding te klikken, of bekijk via YouTube.

#15: AMP, E-mail development en Dark Mode

Dinsdag 6 april zit er een echte e-mail development goeroe op de bank. Wilbert Heinen van Centraal Beheer heeft volop ervaring in front-end en weet alles over een goede aflevering van je e-mails. Hij gaat in op innovatieve onderwerpen zoals AMP, Dark Mode en interactiviteit.

Kijk deze aflevering door links op de afbeelding te klikken, of bekijk via YouTube

#14: 20 jaar e-mail marketing

Taco de Koning, E-mail en CRM Specialist blikt terug op 20 jaar e-mail marketing. Met ruime ervaring bij onder andere NS, Center Parcs en Marktplaats vertelt hij wat voor hem de échte uitdaging binnen e-mail marketing is.

Kijk deze aflevering door links op de afbeelding te klikken, of bekijk via YouTube

#13: Creatieve e-mail marketing

In gesprek met de E-mailmarketing Professional van het jaar 2020: Lonieke Schepers. Vanuit haar ervaring bij o.a. Drukwerkdeal.nl geeft ze tips hoe je in deze tijd creatief en innovatief blijft met je e-mail marketing. Of, zoals in haar eigen woorden: hoe je ervoor zorgt dat jouw e-mail een feestje is in de inbox van je ontvanger.

Kijk deze aflevering door links op de afbeelding te klikken of bekijk via YouTube

#12: A/B testen bij de Nationale Postcode Loterij

Hoe zet de Nationale Postcode Loterij A/B testen in om haar e-mail marketing te optimaliseren? Dat vertelt e-mail marketeer Kevin Theunissen. Luister naar zijn voorbeelden om zelf ook actiever met A/B testen aan de slag te gaan.

Bekijk de aflevering door links op de afbeelding te klikken of kijk via YouTube

#11: A/B testen en profielverrijking

Hoe kun je A/B testen op de juiste manier inzetten en wat zijn de absolute don'ts? Onze campagne specialist Anique vertelt daar alles over. Daarnaast gaat ze ook in op  profielverrijking en geeft ze inspiratie hoe je dat op een originele manier kunt aanpakken.

Bekijk de aflevering door links op de afbeelding te klikken, of bekijk via YouTube.

Verder lezen? Download onze whitepaper Haal méér uit e-mail marketing met A/B testen.

#10: Personalisatie, Automation & Techniek

Mark Kruisman van Centraal Beheer Achmea zit op 26 januari op de bank voor de E-mail Marketing Podcast. Met ruime ervaring binnen zowel B2B als B2C kan hij als geen ander het verschil uitleggen tussen personalisatie en automation voor beide doelgroepen.

Bekijk de aflevering door links op de afbeelding te klikken of bekijk via YouTube.

#09: E-mail marketing landschap

Hoe ziet het e-mail marketing landschap en anno 2021 uit en welke trends en ontwikkelingen komen er aan? Mark van den Berg van Spotler gaat hier op in en bespreekt bijvoorbeeld het belang van artificial intelligence.

Bekijk de aflevering door links op de afbeelding te klikken of bekijk via YouTube.

#08: Personalisatie en CDP/DMP

Leonard Blommendaal, CEO van Shopping Minds, leert je hoe je inzicht krijgt in het shopgedrag van je online bezoekers. Essentieel voor het inspelen op de customer journey,vooral nu we het signaleringsgedrag in de fysieke winkels missen.

Bekijk de aflevering door links op de afbeelding te klikken of bekijk via YouTube.

#07: Intelligentie in e-mail marketing

Tristan Albersen, Senior Commercial Operations bij Micazu, vertelt over hoe je intelligentie inzet in e-mail marketing. Hij geeft inzicht hoe de OR van Micazu is gestegen van gemiddeld 36% naar  51%.

Bekijk de aflevering door links op de afbeelding te klikken of bekijk via YouTube.

#06: Strategie binnen e-mail marketing

Saartje de Wit, E-mail & CRM Specialist én e-mail marketeer van het jaar 2014, geeft je praktische tips over de e-mail marketing strategie en hoe je die op een slimme manier opzet. Saartje heeft ervaring bij onder andere Jumbo, Ohra, Miele en Welkoop. 

Bekijk de aflevering door links op de afbeelding te klikken, of bekijk via YouTube.

Verder lezen? Download onze whitepaper De strategie achter de top 5 campagnes.

#05: E-mail marketing voor B2B

In deze aflevering gaan we in gesprek met Dick de Zwart over e-mail marketing voor B2B. Wat zijn de verschillen en de overeenkomsten met B2C? Waar haal je als B2B marketeer je inspiratie vandaan en waar begin je als je e-mail marketing naar een hoger level wil tillen? Dick geeft volop tips vanuit zijn bredere ervaring bij o.a. MKB Brandstof, ANWB en de Consumentenbond.

Klik op de afbeelding, kijk de aflevering of doe dat via YouTube.

#04: Het belang van e-mail design

Krijg tips van onze Art Director Susanne. Zij zoomt in op het belang van design binnen e-mail marketing en laat haar mooiste campagnes zien.

Klik op de afbeelding, kijk de aflevering of doe dat via YouTube.

Verder lezen? Download onze whitepaper Hoe een fanatisch design jouw conversie verhoogt.

#03: E-mail successen bij PSV

In het Philips stadion is Patrick in gesprek gegaan met Rian van Elst, E-mailmarketeer bij PSV. Zij vertelt hoe zij e-mail marketing inzet voor deze bekende voetbalclub. Rian werkt al ruim 13 jaar bij PSV en kent als geen ander de do's & don'ts binnen e-mail marketing.

Bekijk de video door links op de afbeelding te klikken, of kijk via YouTube.

#02: Data in wonen en retail

Kevin Ruhe van E-llenials gaat in gesprek over zijn ervaring met data in de sectoren wonen en retail. Zo vertelt hij onder andere hoe e-mail marketing je advertentiekosten kan verlagen. Kevin heeft onder andere gewerkt voor Beter Bed, Gamma, Any-lamp (Lampdirect.nl) en Loavies.

Klik op de afbeelding, bekijk de aflevering of doe dat via YouTube.

Verder lezen? Download onze whitepaper Ken je bezoekers, data is key!.

#01: E-mail marketing in de Customer Journey

Harco van Uden - CEO van ITG Companies - vertelt over zijn ervaring met de customer journey en hoe je e-mail marketing inzet binnen deze klantreis. 

Klik op de afbeelding, bekijk de aflevering of doe dat via YouTube.

Verder lezen? Download onze whitepaper E-mail marketing binnen de customer journey.

Ga jij het gesprek aan?

Neem plaats op de podcast bank

Heb jij een interessant onderwerp dat je hier mist, of wil je jouw visie op e-mail marketing uiten? Ga dan het gesprek aan met Patrick en bekijk hier jouw eigen aflevering terug.

Plan jouw podcast

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.