Whitepapers

Als e-mail marketing experts delen wij graag onze kennis. Onze collega's duiken regelmatig de diepte in binnen een specifiek aspect van e-mail marketing. Al onze whitepapers zijn kosteloos te downloaden.

Whitepaper 'Wat is een geldige opt-in?'

Wat is een geldige opt-in?

Wanneer mag je klanten mailen? Wat is een legaal verkregen soft opt-in? En wat zijn slimme manieren om die op-ins te verkrijgen? Tim, ons Team Lead Campagnes, heeft dat voor je samengevat in zijn nieuwste whitepaper. Behalve antwoord op die vragen, geeft hij je concrete handvaten om zelf meer subscribers te verzamelen. Niet alleen op de juiste manier, maar zo effectief en efficient mogelijk.

Vraag de whitepaper aan
E-mail Marketing Guide 2021

E-mail Marketing Guide 2021

In dit eBook hebben we al onze kennis verzameld om jou te helpen het meest uit e-mail marketing te halen. We leggen daarbij de focus op de huidige trends en ontwikkelingen. Een onmisbare guide voor de lange termijn! Je krijgt:

- Kennis van 7 e-mail marketing experts;
- 15 belangrijkste ontwikkelingen;
- Direct toepasbare tips;
- Praktijkvoorbeelden om meteen te starten.

Download het eBook
Whitepaper AB test

Haal méér uit e-mail met A/B testen

We delen wel eens resultaten van A/B testen die we voor onze klanten uitvoeren. Hoog tijd dus om die resultaten te bundelen in een waardevolle whitepaper. Dat deed Campagne Specialist Anique. Haar kennis, tips en tricks zijn nu gratis te raadplegen. In de whitepaper laat ze bovendien talloze voorbeelden zien van A/B testen zoals die in de praktijk zijn uitgevoerd. Met resultaten.

Geen lezer? Beluister aflevering #11 van onze podcast.

Vraag de whitepaper aan
Whitepaper De strategie achter de top 5 campagnes

De strategie achter de top 5 campagnes

Hoe zet je een e-mail marketing strategie op en welke campagnes kies je daarvoor uit? Tim neemt je mee in de strategie van de top 5 e-mail marketing campagnes. Hij legt uit welke onderdelen essentieel zijn, geeft je volop praktijkvoorbeelden en allerhande tips om zelf aan de slag te gaan. 

Geen lezer? Beluister aflevering #06 van onze podcast. 

Vraag de whitepaper aan
Whitepaper Hoe e-mail design je conversie verhoogt

Hoe een fantastisch design jouw conversie verhoogt

E-mail design verzekert je van een goed werkende e-mail, maar houdt ook de aandacht van je lezer vast. En dat is essentieel voor je conversie! Download de whitepaper en laat je inspireren.

Geen lezer? Beluister aflevering #04 van onze podcast.

Vraag de whitepaper aan
Whitepaper: Meer conversie via interactieve e-mail marketing

Meer conversie via interactieve e-mail marketing

Geïnspireerd door de omnichannel campagne van Mora bieden we jou concrete handvatten om aan de slag te gaan met interactieve e-mail marketing. Meer interactie zorgt namelijk voor een verbeterde conversie. Download de checklist en bekijk onze praktijkvoorbeelden.

Vraag de whitepaper aan
Whitepaper E-mail marketing in de Customer Journey

Hoe zet je e-mail marketing in binnen de customer journey?

Timing is alles. Om van jouw leads klanten te maken, of je klanten méér te laten aankopen, moet je ze dus op het juiste moment benaderen. En dan ook nog eens met de juiste boodschap. Patrick vertelt je alles over de rol van e-mail marketing binnen de customer journey.

Geen lezer? Beluister aflevering #01 van onze podcast.

Vraag de whitepaper aan
Whitepaper Ken je bezoekers, data is key!

Ken je bezoekers, data is key!

Leer je bezoekers beter kennen en zet beschikbare data op de juiste manier in. Meer data = meer segmentatie = meer personalistie en relevantie = meer conversie. Deze whitepaper bevat volop waardevolle praktijkvoorbeelden zodat je direct zelf aan de slag kunt.

Geen lezer? Beluister aflevering #02 van onze podcast.

Vraag de whitepaper aan
Coming soon

Coming soon: E-mail Reputatie

Hoe zorg je ervoor dat jouw e-mails in de inbox belanden en niet in de spambox? Dat zetten onze developer Max en senior e-mail marketing strateeg Patrick helemaal voor je uiteen in hun nieuwste whitepaper. Op dit moment zijn de heren nog hard aan het schrijven, maar eind juli verwachten ze deze te kunnen aanbieden.

Wil jij niets missen? Volg ons op LinkedIn en je ziet de nieuwste whitepapers vanzelf in je nieuwsfeed verschijnen.

volg MailCampaigns op LinkedIn

Meer uit e-mail marketing halen?

Maak gebruik van onze expertise

Dylan is er voor jou. Hij laat je zien waar jouw kansen liggen en maakt duidelijke afspraken. Committeert op resultaat. Want daar draait het om: verhoging van jouw omzet. 

Weten welke kansen jij laat liggen? Bel hem op 06 188 915 15 of plan een gesprek. 

Vertel mij meer

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.