Whitepapers

Als e-mail marketing experts delen wij graag onze kennis. Onze collega's duiken regelmatig de diepte in binnen een specifiek aspect van e-mail marketing. Al onze whitepapers zijn kosteloos te downloaden.

Inhaakkalender 2023

Nieuw! Inhaakkalender 2023, zonder bullshit

Er zijn online talloze inhaakkalenders te vinden. Maar bij het openen van die kalenders, kom je er al snel achter dat je niks hebt aan het gros van die "inhakers". Daarom komen wij met de inhaakkalender zonder bullshit, met inhakers waar je écht iets aan hebt. Speciaal voor social media & e-mail marketeers.

Download de inhaakkalender
Whitepaper Undiemeister

Whitepaper E-mail marketing bij Undiemeister - Ben jij een echte meister?

Sinds 2021 werken Undiemeister en MailCampaigns nauw samen met als doel om de gehele communicatie via e-mail naar een hoger niveau te tillen. In deze whitepaper beschrijven we de strategische keuzes, lead generatoren en de campagnes die ingezet zijn en die hebben geleid tot een gigantische groei van 1569% vanuit e-mailmarketing.

Download de whitepaper
Whitepaper Hoe val je op met een verjaardagscampagne

Hoe je opvalt met een verjaardagscampagne

Speel jij als marketeer in op de verjaardag van je (potentiële) klanten? Het is een groot gemis als je dat niet doet. Maar met jou zetten veel andere organisaties ook een verjaardagscampagne in. Hoe valt je dan op in de inbox? Dat vertelt onze Senior E-mail Marketing Strateeg Patrick je in zijn nieuwste whitepaper.

Download m nu!

Download de whitepaper
Whitepaper De strategie achter de top 5 campagnes

De strategie achter de top 5 campagnes

Hoe zet je een e-mail marketing strategie op en welke campagnes kies je daarvoor uit? Tim neemt je mee in de strategie van de top 5 e-mail marketing campagnes. Hij legt uit welke onderdelen essentieel zijn, geeft je volop praktijkvoorbeelden en allerhande tips om zelf aan de slag te gaan. 

Geen lezer? Beluister aflevering #06 van onze podcast. 

Download de whitepaper
E-mail Marketing Guide

E-mail Marketing Guide

In dit e-book hebben we al onze kennis verzameld om jou te helpen het meest uit e-mail marketing te halen. We leggen daarbij de focus op de huidige trends en ontwikkelingen. Een onmisbare guide voor de lange termijn! Je krijgt:

- Kennis van 7 e-mail marketing experts;
- 15 belangrijkste ontwikkelingen;
- Direct toepasbare tips;
- Praktijkvoorbeelden om meteen te starten.

Download het e-book
Whitepaper Hoe e-mail design je conversie verhoogt

Hoe een fantastisch design jouw conversie verhoogt

E-mail design verzekert je van een goed werkende e-mail, maar houdt ook de aandacht van je lezer vast. En dat is essentieel voor je conversie! Download de whitepaper en laat je inspireren.

Geen lezer? Beluister aflevering #04 van onze podcast.

Download de whitepaper
Krijg meer leads met een slimme pop-up

Krijg meer leads met een slimme pop-up

47% Van de bezoekers op je website of webshop heeft een aankoopintentie. Met een pop-up verzamel je de e-mailadressen van deze leads en potentiële klanten. Maar hoe optimaliseer je die pop-up zodat je conversie het hoogst is? Dat lees je in deze whitepaper. 

Download de whitepaper
Whitepaper Black Friday voor de beauty industrie

Black Friday: haal het maximale uit jouw e-mail campagne

Ook voor de beauty industrie hebben we een whitepaper ontwikkeld die je het optimale effect uit jouw Black Friday campagne laat halen. Leer hoe je de beste acties opzet per doelgroep en hoe je inzet op meer rendement. Een must-read voor iedere online marketeer!

Download de whitepaper
Black Friday: de ultieme campagne voor de fashion branche

Black Friday: de ultieme campagne voor de fashion branche

Dit jaar een Black Friday campagne die echt impact maakt? Zet vol in op rendement met deze whitepaper. E-mail specialist Rens vertelt je vanuit zijn brede ervaring met e-mail marketing voor de fashion industrie precies wat het beste werkt. Hij geeft volop tips, praktijkvoorbeelden én een handige checklist. Een uniek document dat jouw kennis van e-mail marketing een flinke boost geeft.

Download de whitepaper
Whitepaper E-mail marketing in de Customer Journey

Hoe zet je e-mail marketing in binnen de customer journey?

Timing is alles. Om van jouw leads klanten te maken, of je klanten méér te laten aankopen, moet je ze dus op het juiste moment benaderen. En dan ook nog eens met de juiste boodschap. Patrick vertelt je alles over de rol van e-mail marketing binnen de customer journey.

Geen lezer? Beluister aflevering #01 van onze podcast.

Download de whitepaper
Whitepaper E-mail reputatie

Verhoog je rendement: de perfecte aflevering van jouw e-mails

Een e-mail campagne kan pas succesvol worden als je mails goed worden afgeleverd in de inbox. Hoe je daarvoor zorgt, vertellen Developer Max en Senior E-mail Marketing Strateeg Patrick je in hun whitepaper Zó belandt je e-mail in de inbox en niet in de spambox. Krijg slimme praktijktips en zorg ervoor dat jouw e-mails in de juiste inbox belanden. 

Download de whitepaper
Whitepaper 'Wat is een geldige opt-in?'

Wat is een geldige opt-in?

Wanneer mag je klanten mailen? Wat is een legaal verkregen soft opt-in? En wat zijn slimme manieren om die op-ins te verkrijgen? Tim, ons Team Lead Campagnes, heeft dat voor je samengevat in zijn nieuwste whitepaper. Behalve antwoord op die vragen, geeft hij je concrete handvaten om zelf meer subscribers te verzamelen. Niet alleen op de juiste manier, maar zo effectief en efficient mogelijk.

Download de whitepaper
Whitepaper AB test

Haal méér uit e-mail met A/B testen

We delen wel eens resultaten van A/B testen die we voor onze klanten uitvoeren. Hoog tijd dus om die resultaten te bundelen in een waardevolle whitepaper. Dat deed Campagne Specialist Anique. Haar kennis, tips en tricks zijn nu gratis te raadplegen. In de whitepaper laat ze bovendien talloze voorbeelden zien van A/B testen zoals die in de praktijk zijn uitgevoerd. Met resultaten.

Geen lezer? Beluister aflevering #11 van onze podcast.

Download de whitepaper
Whitepaper: Meer conversie via interactieve e-mail marketing

Meer conversie via interactieve e-mail marketing

Geïnspireerd door de omnichannel campagne van Mora bieden we jou concrete handvatten om aan de slag te gaan met interactieve e-mail marketing. Meer interactie zorgt namelijk voor een verbeterde conversie. Download de checklist en bekijk onze praktijkvoorbeelden.

Download de whitepaper
Whitepaper Ken je bezoekers, data is key!

Ken je bezoekers, data is key!

Leer je bezoekers beter kennen en zet beschikbare data op de juiste manier in. Meer data = meer segmentatie = meer personalistie en relevantie = meer conversie. Deze whitepaper bevat volop waardevolle praktijkvoorbeelden zodat je direct zelf aan de slag kunt.

Geen lezer? Beluister aflevering #02 van onze podcast.

Download de whitepaper

Meer uit e-mail marketing halen?

robbert

Maak gebruik van onze expertise

Robbert is er voor jou. Hij laat je zien waar jouw kansen liggen en maakt duidelijke afspraken. Committeert op resultaat. Want daar draait het om: verhoging van jouw omzet. 

Vertel mij meer

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.