smf 5988

Krijg meer leads met een slimme pop-up

Het verhogen van je klantendatabase begint bij je leads. Maar die moet je dan wel hebben. Het verzamelen van nieuwe leads kan een campagne op zich zijn. Met behulp van een slimme pop-up kun je hier effectief op sturen. Leer hoe je:

  • op de juiste manier de aandacht trekt;
  • de perfecte timing voor jouw pop-up berekent;
  • je pop-up inzet voor profielverrijking.

Klaar voor meer leads?

Download dan nu de whitepaper 'Krijg meer leads met een slimme pop-up'.

47% van je online bezoekers overweegt een aankoop...

... maar doet dat niet tijdens het eerste online bezoek. Zonder contactgegevens ben je deze potentiële klanten kwijt. Een goede pop-up helpt je om direct het e-mailadres te verzamelen.

En dan kun je met goede e-mail marketing aan de slag om jouw leads om te zetten naar kopende klanten. In de whitepaper Krijg meer leads met een slimme pop-up laten we je precies zien hoe je de beste pop-up ontwikkelt voor jouw bedrijf en jouw doelgroep.

Alles wat je wil weten over de pop-up

Je weet natuurlijk wat een pop-up is. Maar ben je ook bekend met alle verschillende gedragingen die je kunt inzetten? En weet je wat de gemiddlelde conversie is van een pop-up? Campagne Specialist Rens laat je de potentie van pop-ups zien, inspireert je met tal van praktijkvoorbeelden en geeft je waardevolle tips. Bijvoorbeeld hoe je zelf de perfecte timing voor jouw pop-up kunt berekenen!

Unieke verzameling kennis en voorbeelden

De praktijkervaring die MailCampaigns in de afgelopen jaren heeft opgedaan, wordt in deze waardevolle whitepaper gedeeld. Zo is een schat aan informatie ontstaan, waarbij feiten en inspirerende praktijkvoorbeelden elkaar afwisselen. Al je vragen op het gebied van pop-ups worden beantwoord:

  • Waaraan voldoet de perfecte pop-up?
  • Op welke manieren kun je de verschijning triggeren?
  • Heeft een korting of beloning zin? 
  • Wat doe je na het invullen?

 

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze specialisten en laat je inspireren!

Toe aan meer klanten?

Haal meer leads binnen en verhoog zo je klantenbestand. Download gratis de whitepaper Krijg meer leads met een slimme pop-up.

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.