E-commerce: meer omzet genereren met jouw webshop?

MailCampaigns helpt je aan meer verkeer op de website, meer conversie en uiteindelijk meer omzet en groei. 

Ik wil meer omzet

E-mail marketing voor webshops

Het kost veel minder moeite en geld om aan een bestaande klant iets te verkopen, dan om een nieuwe klant te verkrijgen. Helaas wordt dit nog vaak vergeten! Wanneer je druk bezig bent met het werven van nieuwe klanten, kan het daarom zijn dat je je bestaande klanten vergeet. E-mail marketing is dan de oplossing.

Meer verkeer op de website
Door de klant te benaderen met de juiste informatie.
Meer brand awareness
Door jouw merk goed weer te geven in de campagnes.
Hogere kwaliteit leads
Dankzij profielverrijking in de database.
Meer omzet
Middels bijsturen en het meten van conversies.

Waarom e-mail marketing voor jouw webwinkel?

Via e-mail kun je snel en direct klanten bereiken. Wanneer een template eenmaal is gemaakt, kost het opstellen van een e-mail ook weinig tijd. Door ook gebruik te maken van een grote, maar kwalitatieve database, bereik je kosteloos vele potentiële klanten. Dit kan in elke fase van de customer journey en de resultaten zijn erg goed te meten! Via onze software heb je duidelijk inzicht in de statistieken van elke campagne.

Middels verschillende campagnes informeren

De juiste informatie, op het juiste moment.

Voor webshops zijn veel verschillende, automatische e-mails in te stellen. Wij kunnen je helpen om op nagenoeg elke handeling een trigger in te stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan formulieren die half zijn ingevuld, knoppen waar niet op is geklikt of een pagina die lang bekeken is. Zo is in elke fase van de customer journey een e-mail te versturen, die de potentiële klant van de juiste informatie voorziet. Maar veelgebruikte automatische campagnes zijn bijvoorbeeld ook:

Alles is mogelijk.

Zoals je kunt zien: er is veel mogelijk met e-mail marketing voor webshops. De tijd van statische nieuwsbrieven is allang voorbij! En denk je nou: "ik zie door de bomen het bos niet meer...." Dan gaan wij het voor je regelen. Wij zorgen voor dynamische content bij de juiste customer journey fase, een rijke database en sturen alles bij door middel van A/B-testen, terwijl jij... achterover leunt! Zo worden alle methodes optimaal benut en ben je gegarandeerd van groei en vrij van kopzorgen.

Verlos mij van kopzorgen

E-commerce in de praktijk

caseplein header

Plein: Meer omzet via datadriven e-mail marketing campagnes

Online drogisterij Plein.nl wilde een verhoging van haar omzet en retentie. In deze sterk concurrerende branche was dat een uitdaging die we graag aangingen. Tot nu toe resulteerde dat in een omzetstijging van 142% uit e-mail marketing in het eerste half jaar.

+142% meer omzet uit e-mail
Deze case bekijken

Jouw e-commerce specialist

Jesse helpt je graag verder

Het gebeurt online. Tenminste, als je het goed doet. E-mail marketing speelt daar een essentiele rol in. Jesse weet precies hoe je slimme campagnes inzet om online resultaten te scoren.

Wil jij de samenwerking met Jesse aangaan? Bel hem op 06-43458167 of plan een adviesgesprek in.

Geef mij advies over e-commerce

Direct de juiste data beschikbaar dankzij koppelingen met o.a.:

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.