Effectieve e-mail campagnes: dat is wat we doen!

Wij maken, op basis van jouw input, goed doordachte e-mail campagnes. Geen nattevingerwerk, maar conversies verhogen door middel van strategie en advies.

Vertel me meer

E-mail marketing

E-mail is een krachtig, maar vaak onderschat marketingmiddel. Wij kennen alle geheimen en mogelijkheden ervan en kunnen daarom met zekerheid zeggen: investeren in e-mail campagnes is de moeite waard! Door de juiste inzet bind je mensen aan je organisatie en verhoog je tegelijkertijd de omzet. Dat kan op meer manieren dan je denkt!

Wij laten je graag onze werkwijze zien.

Resultaatgericht
Recht op het doel af.
Volledig uit handen
Komt goed! Wij regelen het.
Optimale service
Hulp van onze specialisten.
Op ons eigen platform
Eindeloos veel mogelijkheden.

Onze werkwijze

Alles wat we doen, staat in het teken van resultaat voor de klant. Wij werken in de vorm van projecten, waarin we een verlengstuk zijn van jouw organisatie en alle zorg uit handen nemen. En dat doen we op onze manier. Door kritisch diagnoses te stellen en deze goed te implementeren, realiseren we keer op keer groei.

Dat doen we op de volgende manier:

  1. Diagnose stellen
  2. Strategie implemtenteren
  3. Groeien
Campagne ontwikkeling: onze werkwijze

1. Diagnose stellen

Wanneer we aan een project beginnen, starten we met een diagnose. We hebben toegang tot enorm veel data en door hier op de juiste manier gebruik van te maken, creëren we veel inzicht.

Hierdoor kunnen we helder advies geven met een strategie op maat. Aangepast op jouw organisatie. Zo weet je zeker dat je optimale resultaten zult behalen en je ijverige werkzaamheden niet voor niks zijn!

Meer over strategie en advies

2. De strategie implementeren

We gaan van woorden naar daden. Mixen kennis met creativiteit. Zo ontwikkelen we de e-mailtemplates, landingspagina, display ontwerpen, kraskaarten en meer. Uiteraard gevuld met de juiste content. 

En dit passen we allemaal toe op ons eigen platform. Hier kunnen gemakkelijk nieuwe functionaliteiten of koppelingen worden toegevoegd. De sky is the limit!

Extra mogelijkheden binnen de campagne

De mogelijkheden zijn eindeloos. Dat geldt zeker als het gaat om het behalen van jouw doelen. We zijn daarbij niet bang buiten onze comfortzone te treden. Naast heel veel kennis beschikken onze experts namelijk over bakken creativiteit. Die zetten we in om innovatie pop-ups te onwikkelen, creatieve profielverrijkingscampagnes te realiseren, flashy landingspagina's op te zetten en zelfs flyers of kraskaarten te drukken.

Zo maakten we voor Braumarkt een innovatieve pop-up met animaties, zetten we on- en offline gamification in voor Kabonk, ontwikkelden een omnichannel campagne met kraskaarten voor Duifhuizen en bedachten een interactieve chatfunctie voor de profielverrijking van Naïf. Laat je inspireren en vraag naar de mogelijkheden!

Interactieve chatfunctie

3. Groeien

Wij gaan altijd voor de 10. Dit doen we met sterke content en door te blijven testen, bijsturen en optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat e-mails veel gelezen of bekeken worden en dat ze niet in de spamfolder terecht komen.

Gerichte informatie voor de doelgroep, die ze op dat moment nodig hebben: zo zorg je voor groei. En dit allemaal naadloos aansluitend op jouw visie! Onze campagne managers zorgen ervoor dat jouw merk goed wordt overgedragen op de verschillende kanalen, zodat er een duidelijke beeld ontstaat dat de klanten direct herkennen. 

Conversie optimalisatie
Je eigen vaste contactpersoon

Snel schakelen met jouw eigen specialist

Als we de samenwerking aangaan, wordt je in het traject gekoppeld aan één van onze campagne specialisten. Hij of zij monitort de campagne(s), houdt een strak overzicht op de planning en overlegt met jou over optimalisatie. Het is jouw vaste contactpersoon, die korte lijntjes met je houdt en waarme je snel kunt schakelen. Zo weet je zeker dat er altijd zicht is op jouw campagnes en we de afgesproken doelen gaan behalen.

Bekijk onze specialisten
"In MailCampaigns hebben we een partner gevonden die creatief nadenkt over de aanpak, en concreet communiceert over het te behalen resultaat. Onwijs helder!"
Lisa Waterman, Kabonk
Lees de verhalen van onze klanten

Campagne managers aan het werk:

mus achtergrond

My Unique Style: Succes met krachtige profielverrijkingscampagne

Voor online sieradenwebshop My Unique Style pakten we de profielverrijkingscampagne op een unieke manier aan. Dat zorgde direct voor een hoge conversie.

+150% verbetering in CTR
Deze case bekijken

Wordt Rens jouw persoonlijke marketeer?

Hij heeft er zin in!

Rens helpt onze klanten om het maximale uit hun e-mail marketing te halen. Daarvoor zet hij renderende campagnes, psychologische designs en converterende teksten in. Hij stuurt bij via A/B testen en blijft monitoren om de juiste resultaten te behalen.

Wil jij weten welke kansen jij laat liggen? Bel ons op 085 40 13 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Schakel Rens in

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.