Partnership MailBlue

Sinds 2022 bundelen MailCampaigns en MailBlue hun krachten.

Resulterend in the best of both worlds: easy to start, high-quality support.

Strategie & advies

Niet alleen de bedrijfsnamen lijken enigszins op elkaar. Zowel MailCampaigns als MailBlue zijn gespecialiseerd in e-mail marketing én zijn gevestigd in de historische stad Breda.

Maar waar MailBlue zich focust op het laagdrempelig laten instappen van (startende) ondernemers op een gebruiksvriendelijk e-mail platform, werkt MailCampaigns voornamelijk met een eigen ontwikkeld platform, een met talloze mogelijkheden. MailCampaigns onderscheidt zich daarnaast door klanten proactief te ondersteunen met strategie, advies en operationele ondersteuning waar nodig.

Eigen software tool

Dankzij ons zelfontwikkelde e-mail platform MailCampaigns weten wij precies hoe het onder de motorkap werkt. Zo weten we als geen ander hoe we alles uit technologie kunnen halen. Of het nu ons eigen systeem is, of een tool van een ander, zoals die van MailBlue.

Een goed e-mail platform is één, impact maken is twee

Waar ondernemers via MailBlue laagdrempelig kunnen starten, kunnen ze door deze unieke samenwerking ook ondersteund worden door het creatieve en deskundige team van MailCampaigns. Wij kunnen nieuwe en bestaande klanten van MailBlue helpen om alles uit hun e-mail marketing tool te halen. Want een goed e-mail platform hebben is één, impact ermee kunnen maken is twee.

Beste van twee werelden

Een samenwerking zoals deze is uniek in de markt. We overschrijden platforms. We zetten de wens van de klant centraal. Of dat nu laagdrempelig instappen is, of advies op topniveau. De partnership tussen MailCampaigns en MailBlue biedt het beste van twee werelden: easy to start, high-quality support.

Als je samenwerkt met MailCampaigns en MailBlue geniet je van een krachtige synergie:

  • Een krachtige (e-mail)marketing automation software waarmee je zelf eenvoudig aan de slag kunt
  • Een gespecialiseerd team van (e-mail)marketeers die strategisch meedenken om jouw resultaten te optimaliseren
  • Een snelle en kwalitatieve Nederlandstalige ondersteuning bij al jouw (e-mail)markering activiteiten

Wij zijn er voor hulp en inspiratie

73020

Een goed e-mail platform is één, impact maken is twee

Maak jij al gebruik van een e-mail marketing tool, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Geen probleem. Ongeacht het platform waarmee je werkt, kunnen wij strategisch met je meedenken of operationeel alles voor je uitvoeren, net wat jij wilt. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in en we kijken met je mee!

Plan een adviesgesprek

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.