Design, een duidelijke boodschap

Een strategie staat of valt met een goede uitwerking. Daarom helpt MailCampaigns ook met het maken van mooie en relevante content. Goede teksten, op maat gemaakte e-mailtemplates en ondersteunende illustraties. Samen met onze klanten gaan wij aan de slag om iedere campagne vorm te geven en het maximale resultaat te behalen.

Ik wil een adviesgesprek

Alle soorten content

Wij hebben het in huis

Een succesvolle campagne hangt af van veel verschillende factoren. Goede en relevante content is cruciaal voor je conversies. MailCampaigns heeft expertise op het gebied van alle soorten content die nodig zijn om met onze klanten de beste mogelijke resultaten te behalen. Alles in lijn met de bestaande huisstijl, met de nieuwste technologieën en gevormd door creativiteit. Dit alles met één doel in het achterhoofd: een optimale conversie.

Templates
Wij doen niet aan kant-en-klare templates. Alle templates worden op maat gemaakt en uitgebreid getest. Aangepast op de huisstijl van onze klanten, met de nieuwe toepassingen.
Landingspagina's
Een goede landingspagina levert conversies op. We gebruiken onze expertise, optimaliseren de pagina's voor conversies en schrijven teksten die passen bij de stijl van de klant.
Visuals
In het oog springende illustraties zijn cruciaal voor goede content. Mooie banners en de juiste afbeeldingen geven de campagne een gezicht.
Pop-ups
Wij verzorgen in het oog springende pop-ups, in welke vorm dan ook, op de website of in de mail, waaronder floating bars.

Op maat gemaakte oplossingen.

MailCampaigns ontwerpt voor iedere klant een eigen responsive template. Iedere template is dan ook anders en volledig customized op basis van de huisstijl en wensen van de klant. Daarnaast worden alle e-mail templates getest in ruim 30 e-mailclients. Dat zorgt ervoor dat de mails van onze klanten in alle gevallen op de juiste manier terecht komen bij de ontvanger. Daarmee worden de conversie en het succes van de campagne verhoogd. Dat betekent dat wij niet werken met kant-en-klare templates. Iedere campagne vereist een unieke aanpak, met inzet van nieuwe technologieën. Alles om het beste resultaat te behalen voor de klant!

Bekijk hier een greep uit onze e-mailtemplates!
Iedere template die wij ontwikkelen is op maat gemaakt

Onze experts werken voor jou.

De experts van MailCampaigns zijn een verlengstuk van onze klanten. Wat betekent dat? Dat we niet loslaten zodra we een campagne of strategie hebben afgeleverd. Datzelfde geldt voor het gebruik maken van templates en illustraties. In samenwerking met onze klanten maken we content die aansluit bij de doelstellingen, maar ook helpen we bij de implementatie hiervan. Wij hebben een breed spectrum aan experts op alle vlakken. Samen willen we maar één ding: resultaat behalen.

Maak kennis met ons team.
“Sinds we met MailCampaigns werken leveren de nieuwsbrieven wel concrete omzet op.”
Wim Melis, Broeders Gezondheidswinkel

Gerelateerd succesverhaal

casedeens header scandinavian1

DEENS.NL: Partnerschap zorgt voor verbluffende resultaten uit e-mail marketing

DEENS.NL, online webshop in meubels en woonaccessoires, wilde het rendement uit e-mail verhogen. Het partnerschap met MailCampaigns zorgde voor een stijging van alle KPI's:

OR: 79%
CTO: +111%
Conversieratio: +148%

+148% conversieratio
Deze case bekijken

Meer uit e-mail marketing halen?

73020

Commitment op resultaat

Marloes is er voor jou. Hij laat je zien waar jouw kansen liggen en maakt duidelijke afspraken. Commit op resultaat. Want daar draait het om: verhoging van jouw omzet. 

Weten welke kansen jij laat liggen? Bel hem op 06 188 915 15 of plan een adviesgesprek in.

Vertel mij meer

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.