Effectieve e-mail campagnes: dat is wat we doen!

Wij maken, op basis van jouw input, goed doordachte e-mail campagnes. Geen nattevingerwerk, maar conversies verhogen door middel van strategie en advies.

Ik wil een adviesgesprek

E-mail marketing

E-mail is een krachtig, maar vaak onderschat marketingmiddel. Wij kennen alle geheimen en mogelijkheden ervan en kunnen daarom met zekerheid zeggen: investeren in e-mail campagnes is de moeite waard! Door de juiste inzet bind je mensen aan je organisatie en verhoog je tegelijkertijd de omzet. Dat kan op meer manieren dan je denkt!

Wij laten je graag onze werkwijze zien.

Resultaatgericht
Recht op het doel af.
Volledig uit handen
Komt goed! Wij regelen het.
Optimale service
Van onze behulpzame MailCampaigns nerds.
Eigen platform
Eindeloos veel mogelijkheden.

Onze werkwijze

Alles wat we doen, staat in het teken van resultaat voor de klant. Wij werken in de vorm van projecten, waarin we een verlengstuk zijn van jouw organisatie en alle zorg uit handen nemen. En dat doen we op onze manier. Door kritisch diagnoses te stellen en deze goed te implementeren, realiseren we keer op keer groei.

Campagne management
We starten met een diagnose op basis van data

1. Diagnose stellen

Wanneer we aan een project beginnen, starten we met een diagnose. We hebben toegang tot enorm veel data en door hier op de juiste manier gebruik van te maken, creëren we veel inzicht.

Hierdoor kunnen we helder advies geven met een strategie op maat. Aangepast op jouw organisatie. Zo weet je zeker dat je optimale resultaten zult behalen en je ijverige werkzaamheden niet voor niks zijn!

Meer over strategie en advies

2. De strategie implementeren

We gaan van woorden naar daden. Mixen kennis met creativiteit. Zo ontwikkelen we de e-mailtemplates, landingspagina, display ontwerpen, kraskaarten en meer. Uiteraard gevuld met de juiste content. 

En dit passen we allemaal toe op ons eigen platform. Hier kunnen gemakkelijk nieuwe functionaliteiten of koppelingen worden toegevoegd. De sky is the limit!

Design en template ontwikkeling
Gericht op groei met sterke content en door te blijven testen

3. Groeien

Wij gaan altijd voor de 10. Dit doen we met sterke content en door te blijven testen, bijsturen en optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat e-mails veel gelezen of bekeken worden en dat ze niet in de spamfolder terecht komen.

Gerichte informatie voor de doelgroep, die ze op dat moment nodig hebben: zo zorg je voor groei. En dit allemaal naadloos aansluitend op jouw visie! Onze campagne managers zorgen ervoor dat jouw merk goed wordt overgedragen op de verschillende kanalen, zodat er een duidelijke beeld ontstaat dat de klanten direct herkennen. 

Conversie optimalisatie
"In MailCampaigns hebben we een partner gevonden die creatief nadenkt over de aanpak, en concreet communiceert over het te behalen resultaat. Onwijs helder!"
Lisa Waterman, Kabonk
Lees de volledige businesscase

Meer lezen over effectieve e-mail marketing?

trinamics person1

Trinamics: Een effectieve benadering van de sollicitant

Meer plaatsingen voor recruitmentbedrijf Trinamics dankzij profielverrijking campagnes.

+10 plaatsingen
Deze case bekijken

Resultaat verhogen met e-mail marketing?

73020

Wij verplichten ons aan jouw resultaat!

Marloes laat je graag zien waar jouw kansen liggen en hoe jij het maximale uit e-mail marketing kan halen. Daarbij maakt zij heldere afspraken en gaat het commitment aan op resultaat. Want daar draait het om: verhoging van jouw rendement.

Weten waar jouw kansen liggen? Bel Marloes op 06-43458226 of plan een adviesgesprek in.

Plan een adviesgesprek

Direct de juiste data beschikbaar dankzij koppelingen met o.a.:

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.