smf 5586 bewerkt 2

Slim gekoppeld met OnTarget

E-mail marketing is een middel om je doelen te halen, geen doel op zich. Om die doelstellingen te realiseren is het zaak zoveel mogelijk uit je e-mail marketing te halen. Hierbij geldt: hoe meer data je kunt inzetten, hoe beter. 

Die data halen we uit verschillende bronnen via krachtige koppelingen. Naast onder andere Magento, Lightspeed, Carerix en Shopware is daar nu ook OnTarget van FirstFocus aan toegevoegd.

Verhoog je omzet via e-mail

Maak jij gebruik van OnTarget en wil jij je omzet verhogen? Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek.

De juiste data direct inzetbaar

De koppeling met OnTarget zorgt ervoor dat de informatie die je nodig hebt, direct tot je beschikking staat. Behalve e-mailadressen wordt ook andere contactinformatie uit het CMS platform ingeladen. Daarmee is het mogelijk je e-mails te personaliseren, waarmee de relevantie voor je ontvangers toeneemt. En hoe relevanter een bericht is, des te hoger de conversie.

Gedetailleerde campagnes mogelijk

Naast contactinformatie wordt ook alle product- en orderdata vanuit OnTarget ingelezen in de manager van MailCampaigns. Die informatie is van onschatbare waarde als het gaat om slimme campagnes. Denk aan het inzetten van een herhaalaankopencampagne, waarbij we op basis van de orderhistorie kunnen berekenen wanneer de volgende aankoop plaatsvindt. En via e-mail jouw klanten daar aan herinneren. Of natuurlijk de verlaten winkelwagen campagne, die potentiële omzet in je webshop alsnog binnen haalt.

Automatisch omzet binnenhalen

Al die campagnes die worden ingesteld, werken automatisch voor je door. Met het afgesproken doel voor ogen, zetten we de campagne in één keer goed op. Daarbij kijken we bijvoorbeeld naar welke doelgroep wordt aangesproken, in welke fase van de customer journey deze zitten en welke content relevant is. Op die manier komen de resultaten daarna automatisch binnen. Je hoeft alleen nog maar te kijken hoeveel omzet je campagne heeft gerealiseerd. En ook dat houden wij voor je in de gaten.

Over OnTarget

OnTarget is een e-commerce platform van internetmarketingbureau FirstFocus. Het online platform is gekoppeld aan een app, waardoor toegang wordt vergemakkelijkt. Op het platform is actuele marketing informatie beschikbaar. Daarnaast wordt tal van data ingeladen, zoals product- en voorraadinformatie. Het systeem groeit met de gebruiker mee en past zich aan de behoefte aan. Dat sluit perfect aan op de maatwerkoplossingen die MailCampaigns biedt.

Meer omzet via e-mail marketing?

Maak jij gebruik van OnTarget en wil jij je omzet verhogen? Al eens gedacht aan e-mail marketing? Wij gaan graag met je in gesprek. We brengen in kaart welke kansen er liggen voor jouw organisatie en maken samen meetbare doelstellingen. Daarna hoef jij je geen zorgen meer te maken: wij gaan hard aan de slag, gecommitteerd op die doelen.

Plan nu een gesprek

Alles halen uit je database?

Wil jij je OnTarget platform optimaal inzetten? Maak dan gebruik van de koppeling met MailCampaigns. Wij ontzorgen je op het gebied van e-mail marketing en realiseren via deze weg betere resultaten en meer omzet.

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.