smf 5724 bewerkt

Verhoog je e-mail omzet met MailCampaigns

Je hebt een Magento webshop - of meerdere - en je omzet komt binnen. Maar het kan altijd beter. Sneller. Efficiënter. En vooral: met meer omzet. Verhoog je resultaten door e-mail marketing in te zetten en koppel jouw Magento webshop met het MailCampaigns e-mail automation platform. Hoe je dat doet?

  1. Koppel MailCampaigns met je Magento account.
  2. Personaliseer, segmenteer en stuur gerichte mailings.
  3. Stel automatische campagnes in en laat het systeem zijn werk doen.

Toe aan effectieve e-mail marketing?

Ga vrijblijvend in gesprek en ontdek jouw kansen.

Automatisch omzet realiseren

Automatische campagnes doen zoals ze klinken: ze sturen automatisch e-mails naar gerichte ontvangers met de juiste content én op het juiste moment. Natuurlijk denk je daar eerst goed over na. Wat is je strategie, je doel en op welk moment in de customer journey zet je welke campagnes in? Maar eenmaal ingesteld, blijft de campagne lopen. En verkopen in je webshop realiseren.

De basis: koppeling van data

De koppeling tussen Magento en het e-mail automation platform van MailCampaigns zorgt ervoor dat de juiste data wordt binnengehaald. Denk bijvoorbeeld aan alle beschikbare informatie van je klanten, gastbestellers en nieuwsbriefinschrijvers. Maar ook al je productinformatie wordt gesynchroniseerd, zoals orderhistorie, productinformatie, afbeeldingen, prijzen, etc. Zo beschik je over de juiste input bij het opstellen van e-mails en campagnes. 

Automatische campagnes met Magento en MailCampaigns

Zet je data in voor slimme marketing automation

Al die informatie die je tot je beschikking hebt, geeft je eindeloos veel mogelijkheden om automatische e-mail campagnes te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan een een verlaten winkelwagen campagne die stuurt op achtergebleven omzet, een herhaalaankopencampagne die uitrekent wanneer het bestelde product bijna op is of een winback campagne die klanten na X maanden overhaalt om terug te komen. En dit zijn slechts een paar voorbeelden. The sky is the limit!

Meer weten over converterende e-mail campagnes? Lees dan onze Whitepaper 'De strategie achter de top 5 campagnes'.

Meer over e-mail campagnes

Maatwerk voor het beste resultaat

Welke campagnes het beste werken voor jouw organisatie ligt aan je huidige situatie en aan je doelstellingen. Waar sta je nu, wat wil je bereiken, welke KPI’s heb je opgesteld en wat zijn bredere marketingdoelen? Wij helpen je om jouw kansen in beeld te brengen en laten je zien welke omzetstijging je kunt verwachten. Als we voor je aan de slag gaan, zetten we maatwerk in dat uitsluitend gericht is op het behalen van jouw doelstellingen. Daarbij maken we afspraken op resultaat en gaan we daar een echte commitment voor aan. 

Magento businesscases

Bekijk de praktijkresultaten van één van onze Magento klanten:

imageskincare visual

IMAGE Skincare: Kwalitatieve groei door een gepersonaliseerd engagement plan

Met een open ratio van 92% is de campagne rondom het online Your Skin Passport een groot succes te noemen. Naast profielverrijking wordt ook voor meer omzet gezorgd.

92% open ratio
Deze case bekijken

Meer omzet via Magento?

Maak jij gebruik van Magento en wil jij meer klanten, meer omzet en hogere conversies? Haal alles uit je e-mail marketing. Ga vrijblijvend met ons het gesprek aan en wij laten je zien waar jouw kansen liggen.

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.