smf 5650 bewerkt

Meer omzet uit jouw Lightspeed webshop

Met de krachtige koppeling tussen Lightspeed (Retail) en MailCampaigns zorgen wij dat jij via e-mail marketing meer omzet draait! 

  • We koppelen jouw Lightspeed webshop met ons marketing automation platform
  • De beschikbare data zetten we in voor automatische campagnes
  • Jouw online omzet komt automatisch binnen

Verhoog je omzet via e-mail

Heb jij een Lightspeed webshop en wil jij je online omzet verhogen? Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek.

Automatiseer je e-mail marketing

Jouw tijd is kostbaar. Belangrijk dus dat je e-mail marketing goed staat én doorloopt. Een integratie met het marketing automation platform van MailCampaigns regelt dat voor je. Sterker nog, we laten extra omzet voor je binnenkomen via e-mail campagnes. Automatisch.

Verhoog de conversie van je e-mail marketing

Personalisatie verhoogt de conversie

Via de koppeling tussen Lightspeed en Mailcampaigns kunnen we alle beschikbare data uit je webshop inladen. Zo is de benodigde informatie direct beschikbaar om je e-mail marketing te personaliseren en relevanter te maken. Hoe beter de content aansluit op je lezer, des te beter je e-mails namelijk presteren. En zo ook je conversie en dus je omzet verhogen.

Meer over onze aanpak

Slimme marketing automation

De data die we inladen via de Lightspeed koppeling, kan op diverse manieren worden ingezet. Zet gemakkelijk een geautomatiseerde welkomstcampagne in, een verjaardagscampagne met gepersonaliseerd cadeau of een verlaten winkelwagen campagne die stuurt op achtergebleven omzet. De opties zijn divers en uitgebreid. Daarbij laten we de data het werk doen in combinatie met geautomatiseerde e-mail flows.

Maatwerk voor het beste resultaat

Welke campagnes het beste werken voor jouw organisatie ligt aan je huidige situatie en aan je doelstellingen. Waar sta je nu, wat wil je bereiken, welke KPI’s heb je opgesteld en wat zijn bredere marketingdoelen? Wij helpen je om jouw kansen in beeld te brengen en laten je zien welke omzetstijging je kunt verwachten. Als we voor je aan de slag gaan, zetten we maatwerk in dat uitsluitend gericht is op het behalen van jouw doelstellingen en jouw resultaten.

En ga je met ons in zee? Dan gaan we de verplichting aan op dat resultaat. Falen is daarbij geen optie.

Echt scoren met je e-mail marketing?

Maak jij gebruik van Lightspeed als e-commerce platform en wil jij e-mail marketing inzetten voor meer omzet? Wij verbinden ons aan het resultaat en werken gericht op jouw doelen. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek.

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.