smf 5646 bewerkt

Haal méér uit e-mail marketing met A/B testen

Je hebt er natuurlijk van gehoord en misschien voorbeelden van onze klanten voorbij zien komen: A/B testen. Ideaal om je e-mail marketing campagnes te optimaliseren. Maar waar begin je en wat zijn absolute don'ts? Campagne Specialist Anique somt het voor je op in deze whitepaper. Ze behandelt:

  • Wat is A/B testen en waar begin je?
  • Wanneer is een test geslaagd?
  • Voorbeelden uit de praktijk mét resultaten
  • Slimme tips & tricks

Wil jij starten met A/B testen?

Download dan gratis de whitepaper.

Tijd voor optimalisatie

Ook als je al een tijd bezig bent met e-mail marketing kun je blijven verbeteren. Om campagnes op een gestructureerde manier te optimaliseren, kun je gebruik maken van A/B testen. Het helpt je om de beste resultaten uit je e-mail marketing campagnes te halen.

A/B testen: de beginselen

Campagne Specialist Anique heeft zelf veel ervaring met A/B testen. Daarover weidde ze al uit in aflevering 11 van de E-mail Marketing Podcast.

In deze whitepaper gaat ze een stapje verder en neemt je aan de hand door alle aspecten van A/B testen. Waar begin je, wanneer is een test geslaagd, waar moet je voor waken en hoe kun je de uitslagen het best interpreteren?

Ben je geen lezer? Luister dan naar haar adviezen in de E-mail Marketing Podcast.

Bekijk aflevering 11
Anique bezig met A/B testen

Inspirerende voorbeelden

Juist in haar functie als Campagne Specialist werkt Anique ook zelf heel veel met A/B testen, net als haar collega's. In de whitepaper heeft ze de beste praktijkvoorbeelden verzameld zodat je zelf ook aan het testen gaat. Laat je inspireren met deze voorbeelden, waarbij niet alleen de aanpak, maar ook de resultaten worden beschreven. 

Zo is bijvoorbeeld getest welke onderwerpregel het beste werkt voor een reactivatiecampagne, wanneer een verjaardagscampagne het best converteert en hoe lang je het best kunt wachten met de eerste mail bij een verlaten winkelwagen. 

Zelf aan de slag?

Wacht niet langer en ga ook zelf aan de slag met A/B testen. Download gratis de whitepaper.

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.