black friday header beauty v1

De ultieme Black Friday campagne voor de beauty industrie

Dit jaar jouw allerbeste Black Friday campagne ooit draaien? Volg het stappenplan van e-mail specialist Jasper. Hij vertelt je precies hoe jij je een spetterende campagne realiseert.

Jij leert o.a.:

  • Hoe je de beste acties per doelgroep opstelt;
  • Waar je op moet letten bij je voorbereidingen;
  • Wat het beste verzendmoment is voor je e-mails;
  • En nog veel meer!

Klaar voor de meest succesvolle Black Friday camapgne ooit?

Download dan nu de whitepaper.

De beste Black Friday campagne ooit

E-mail specialist Jasper neemt je in deze whitepaper mee aan de hand van een 11-delig stappenplan. Daarbij begint hij met misschien wel de allerbeste tip: begin nu! Een goede campagne valt of staat met de juiste voorbereidingen. Jasper vertelt je dan ook precies hoe je doelen opstelt en wat je niet mag vergeten. Hij leert je hoe je de juiste actie opzet. Wat dacht je bijvoorbeeld van meerdere acties, gericht op specifieke (sub)doelgroepen? Om je campagne vervolgens een succes te maken, leer je wat het beste verzendmoment is, hoe je opvalt in de inbox én hoe je de aandacht van je lezer langer vasthoudt. Met deze whitepaper zorg jij voor de beste Black Friday campagne ooit!

Slimme inzet van je doelgroepen

Waar Jasper uitgebreid op ingaat, is het belang van verschillende doelgroepen en segmentatie. Een goede Black Friday campagne kan ook bestaan uit meerdere acties, die zich richten op verschillende doelgroepen. Daarbij geldt, hoe specifieker een actie of mailing aansluit op je doelgroep en de interesses van die contacten, des te beter de actie aanslaat. Dit heeft direct effect op je conversie en dus je rendement. In de whitepaper staan volop voorbeelden hoe je dit aanpakt en bovendien een uitgebreid stuk over het schrijven van teksten specifiek op je verschillende doelgroepen. 

Volop inzetten op conversie

Behalve de juiste actie en segmentering, staat of valt je campagne met de aandacht die je van je ontvangers krijgt. Ook dat leer je in deze whitepaper. Lees hoe je opvalt met je onderwerpregel en snippet en leer hoe je de aandacht ook in de e-mail zelf zo lang mogelijk vast houdt. Om daarna je lezer over te laten gaan tot actie. 

Dit waardevolle document is uniek in de hoeveelheid tips en kennis die wordt gedeeld. Niet alleen vertelt Jasper alles wat hij heeft geleerd in zijn e-mail marketing voor de beauty industrie, ook deelt hij slimme tips waar je eerder niet aan zou denken. En inspireert hij je met volop voorbeelden van succesvolle Black Friday campagnes. 

Zorg dat jij de volledige potentie van e-mail marketing benut. Ontwikkel dit jaar jouw beste Black Friday campagne ooit!

Klaar voor meer rendement?

Haal dit jaar álles uit je Black Friday campagne. Download gratis de whitepaper en begin nu met de voorbereidingen.

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.