smf 5586 bewerkt 2

Jouw systemen eenvoudig en snel koppelen?

Altijd al eenvoudig jouw systemen met elkaar willen verbinden, dat kan met de koppeling tussen MailCampaigns en Zapier. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten snel doorgestuurd worden.

  • Koppeling bespaart veel kostbare tijd
  • Krijg rust omdat Zapier automatisch doorloopt
  • Klanten sneller een eenvoudiger doorsturen
  • Hogere conversie

Meer omzet via e-mail marketing

Maak jij gebruik van Zapier en wil jij meer uit e-mail marketing halen? Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan en ontdek jouw kansen.

Meer rust = meer conversie

Tijd is geld, en dus moet je die tijd nuttig besteden. MailCampaigns wil er daarom dus voor zorgen dat jij jouw tijd zo goed mogelijk kunt besteden. Dit doet MailCampaigns door onze koppeling met Zapier aan te bieden, waardoor alle ‘zaps’ die je Zapier maakt automatisch doorlopen zodat je daar niet meer naar om hoeft te kijken en je je kunt focussen op andere dingen binnen je bedrijf.

Koppel al jouw systemen aan elkaar

De koppeling met MailCampaigns en Zapier maakt het mogelijk om al jouw systemen en tools aan elkaar te koppelen, waardoor je bijvoorbeeld je voorraad makkelijk in de gaten kan houden en eventueel kan aanvullen, het zorgt ervoor dat er automatische herinneringen worden gestuurd naar degene waar jij afspraken mee hebt. Ook kunnen er automatisch digitale meeting links gemaakt worden en worden verstuurd naar die desbetreffende personen.

Techniek laat je aan ons over

Heb je geen zin in de techniek van al je systemen en tools? Of lukt het je gewoon niet? MailCampaigns neemt dit graag van je over met Zapier koppeling. Zapier is namelijk helemaal niet zo technisch, het is gewoon simpel aanklikken en koppelen, en er is altijd nog een ingebouwde helpdesk aanwezig die jou graag verder wilt helpen. Ook dit bespaart je een hoop tijd die je nuttig kan gebruiken.

Alles halen uit je database?

Maak jij gebruik van de Zapier en wil jij meer klanten, meer omzet en hogere conversies? Haal alles uit je e-mail marketing. Ga vrijblijvend met ons het gesprek aan en wij laten je zien waar jouw kansen liggen.

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.