Make sure your e-mails are delivered.

SMTP software richt zich op het versturen en monitoren van transactionele emails.

Ga naar SMTP.software

SMTP software?

De spamfilter is de grootste nachtmerrie voor e-mailmarketeers. Gelukkig heeft Mailcampaigns hier nu dé oplossing voor gevonden. SMTP.software zorgt ervoor dat al jouw e-mails op de juiste manier worden geconfigureerd. Zo wordt op de juiste manier DKIM, SPF en DMARC ingesteld en wordt jouw e-mail reputatie automatisch gemonitord. Daarnaast kan je precies zien wie jouw e-mails opent en wie er doorklikt. Zo kan je altijd in de gaten houden of de e-mails goed aankomen.

Automatische templates

De software voegt automatisch een template aan de e-mails toe. Zo is het super makkelijk om jouw huisstijl door te voeren naar jouw e-mails. Alle medewerkers van het bedrijf hebben toegang tot deze template, zo heb je in één klap alle e-mail communicatie op elkaar afgestemd. Heb je nog geen template? Informeer dan bij ons om een template te laten ontwikkelen.

Transactionele e-mails

Natuurlijk is het belangrijk dat jouw klanten hun orderbevestiging en factuur ontvangen. Door een koppeling te maken met SMTP.software, verstuur je gemakkelijk al jouw transactionele e-mails. Daarnaast kan je gemakkelijk inzien welke klanten de e-mails ontvangen en openen.

Statistieken waar je iets mee kan

In SMTP.software zie je alleen statistieken waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. En deze statistieken zijn zo weergegeven dat je alles in een oogopslag ziet. Zo raak je niet verdwaald in een oerwoud aan cijfers. Wil je toch meer informatie over de cijfers? Dan klik je eenvoudig door en zie je precies waar ze vandaan komen.