Lightspeed.

Zet succesvol e-mail marketing met jouw Lightspeed webshop in.

Ik wil ook een koppeling

Hoe werkt de koppeling? .

De MailCampaigns Lightspeed Connector synchroniseert gegevens uit jouw webshop met MailCampaigns. Je kunt zelf kiezen hoe deze gegevens in Mailcampaigns worden verwerkt. Zo is het mogelijk om alle klanten die een bepaald product kopen in een daar voor bestemd segment te plaatsen. Door deze segmentatie kan je krachtige en persoonlijke mailings versturen, waardoor je nog meer omzet uit Lightspeed e-mail marketing haalt.

  • Verlaten winkelwagen
  • Wanneer iemand een bepaald product heeft besteld
  • Wanneer een laatste orderdatum gelijk is aan een datum
  • Wanneer iemand nog geen order heeft geplaatst
  • Wanneer iemand zijn eerste order heeft geplaatst

Automatische campagnes.

Met de Lightspeed koppeling heb je in één keer alle informatie van jouw webwinkel beschikbaar in Mailcampaigns. Zo kan je gebruik maken van een ruim aanbod aan automatische mailings. Door het inzetten van automatische mailings, verhoog je gemakkelijk jouw omzet. Is bijvoorbeeld één van jouw klanten jarig? Stuur dan automatisch een verjaardagsmail.

Inzicht in jouw omzet.

Door de koppeling heb je inzicht in nog meer statistieken van jouw Lightspeed e-mail marketing. De omzet wordt gemeten per nieuwsbrief, campagne en zelfs per ontvanger, hierdoor is gemakkelijk een prognose te maken van de verwachte omzet.

Automatisch producten importeren.

Naast de contactpersonen importeert de koppeling ook alle producten. Zo wordt het opstellen van een nieuwsbrief wel heel makkelijk. De omschrijving, afbeelding, titel en prijzen staan altijd klaar om geplaatst te worden en komen altijd overeen met de data uit de webshop.

Segmentatie op basis van orderhistorie .

Op basis van orderhistorie maak je eenvoudig segmenten aan. Zo wordt het inzichtelijk in welke categorie klanten voornamelijk bestellen en hoe vaak ze bestellen. Tevens wordt deze informatie real-time bijgewerkt, zonder dat je zelf iets hoeft te doen.