"Iedereen heeft plezier in zijn werk en gaat er 100% voor. "

Het verhaal van Andy Willekens

  • Functie: Front-end developer
  • Komt uit: Waspik 

Meer over Andy

Ik werk sinds eind 2019 bij MailCampaigns en het bevalt echt heel goed. Het bedrijf is dynamisch, er zijn veel nieuwe dingen om te leren en we hebben een team met toffe collega’s. We zijn een hecht team. Ondanks dat ik er nog niet zo lang bij zit, voelt het als een warm bad. Juist doordat we zo hecht zijn, kunnen we snel schakelen en naar de klant toe communiceren. Iedereen heeft plezier in zijn werk en wil er voor 100% voor gaan.

Als front-end developer zorg ik er onder andere voor dat de displaycampagnes worden opgezet. De mailtemplates moeten er goed uitzien op verschillende mailclients en de juiste data moet worden doorgestuurd naar de back-end.

MailCampaigns in 3 woorden...

Vooruitstrevend
In de technieken die we gebruiken en de campagnes die we inzetten zijn we erg vooruitstrevend. Door innovatief te zijn, genereren we nieuwe leads voor klanten. Dat vind ik in mijn eigen werk ook belangrijk. Ik word blij van leren, ik wil niet stil blijven staan. Die kans om te leren krijg je bij MailCampaigns. Dat vind ik ook belangrijk in mijn carrière en in mijn baan. Je wordt door je collega’s ook aangespoord om daar actief in te zijn.

Gezellig
Op de werkvloer is het heel gezellig. We maken flauwe grapjes, lachen met elkaar als collega’s. Er hangt een informele sfeer op kantoor. Dat draagt ook zeker bij aan hoe het team werkt. We gaan hierdoor harder werken voor elkaar én natuurlijk harder werken voor de klant. Het werk wordt bovendien leuk door de kansen en opdrachten die je krijgt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid om je eigen werk bij te houden en in te plannen. Het is heel tof dat je die vrijheid krijgt.

Effectief
De communicatie tussen collega’s verloopt goed, waardoor we klanten met problemen snel kunnen helpen. Voor nieuwe klanten kunnen we bovendien snel een traject opzetten en vormgeven. Klanten waarderen dat heel erg. We zijn bovendien ook trots op datgene dat we afleveren, dat is ook heel belangrijk. Het moet er goed uitzien én goed werken.”

Meer collega's aan het woord

robbin1200

"Naast een goed resultaat, willen we de klant ook de ‘wow-factor’ meegeven."

Robbin's verhaal
tim1200

"We willen in ons vakgebied de beste zijn. Niet denken in beperkingen, maar in kansen."

Tim's verhaal
anique1200

"Iedereen ontwikkelt zijn eigen kwaliteiten en dat geeft het team diversiteit."

Anique's verhaal

Kom jij ons team versterken?

tim1200

Wij ontmoeten je graag!

Wil jij je expertise toepassen in de e-mail marketing sector? Werken met ambitieuze collega’s met enorm flauwe humor? En zit jij boordevol talent? Dan zoeken wij jou!

Ontdek onze vacatures

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.