Tim: "We willen in ons vakgebied de beste zijn. Niet denken in beperkingen, maar in kansen."

Het verhaal van Tim van Hees

  • Functie: Campagne manager 
  • Komt uit: Zundert 

Meer over Tim

Ik werk sinds 2017 bij MailCampaigns en was na Robbin de tweede werknemer. Bij mijn sollicitatiegesprek had ik direct een goede klik. Het was leuk en gezellig en ik merkte dat er veel kansen waren om te groeien. Dat heb ik de afgelopen jaren bij mezelf ook gemerkt, daar ben ik heel blij mee. Bij MailCampaigns ben je geen nummertje, ze zien je echt als mens. Dat is heel fijn!

Als campagne manager ben ik er verantwoordelijk voor dat campagnes goed worden ingericht, goed blijven draaien en dat nieuwe campagnes worden ingezet. Altijd blijven innoveren en nieuwe dingen toepassen en uitvoeren. Daarin help ik ook om de strategie voor klanten mee te bedenken en te realiseren.

MailCampaigns in 3 woorden...

Plezier
De sfeer op kantoor is heel informeel, open en gezellig. We hebben heel veel plezier in ons werk, dat maakt het zo leuk. Daardoor ben je ook een goed team. Iedereen is goed in zijn of haar vakgebied en we vragen elkaar om hulp. We zorgen dat anderen dingen doen die ze goed kunnen. We laten iedereen in zijn of haar kracht werken. Die open sfeer is heel belangrijk, tevens om dat uit te stralen naar klanten toe.

Ambitieus
Als bedrijf zijn we ambitieus, maar ook als individuen binnen het bedrijf. Met MailCampaigns willen we in ons vakgebied de beste zijn. Niet denken in beperkingen, maar juist in kansen. Alles is mogelijk! Die boodschap is ook van toepassing voor iedereen die hier werkt. Bij MailCampaigns sta je nooit stil. Individuele ontwikkeling en opleiding is heel belangrijk. Voor iedere werknemer is er een opleidingsbudget beschikbaar. Iedereen is daar druk mee bezig en stimuleert elkaar ook om hiermee aan de slag te gaan.

Resultaatgericht
Bij MailCampaigns staat resultaatgerichtheid hoog in het vaandel: alles wat we doen moet van het hoogste niveau zijn. Wat we pitchen naar de klant, daar staan we ook achter. De klant weet zeker dat we hiermee met plezier aan de slag gaan om het beste eruit te halen.

Meer collega's aan het woord

anique1200

"Iedereen ontwikkelt zijn eigen kwaliteiten en dat geeft het team diversiteit."

Anique's verhaal
anique1200

"Iedereen heeft plezier in zijn werk en gaat er 100% voor. "

verhaal
robbin1200

"Naast een goed resultaat, willen we de klant ook de ‘wow-factor’ meegeven."

Robbin's verhaal

Kom jij ons team versterken?

tim1200

Wij ontmoeten je graag!

Wil jij je expertise toepassen in de e-mail marketing sector? Werken met ambitieuze collega’s met enorm flauwe humor? En zit jij boordevol talent? Dan zoeken wij jou!

Ontdek onze vacatures

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.