Anique: "Iedereen ontwikkelt zijn eigen kwaliteiten en dat geeft het team diversiteit."

Het verhaal van Anique de Bruijn

  • Functie: Campagne specialist
  • Komt uit: Oosteind

Meer over Anique

Nadat ik op LinkedIn een oproep had geplaatst dat ik op zoek was naar werk, stuurde Wouter mij een berichtje: ‘Kom eens op gesprek’. Het gesprek was zo leuk dat ik gelijk enthousiast raakte. En dat ben ik nog steeds!

Ik denk dat er bij veel bedrijven een verkeerd beeld van e-mail marketing leeft. Totdat wij met ze in gesprek komen! Het is heel leuk om te zien dat zo’n klant dan een knop omzet. In het begin is hij misschien nog sceptisch, maar tijdens zo’n gesprek beseft iemand: ‘Dit is precies waar ik behoefte aan heb, dit is een goede oplossing.’ Dat is goed om te zien.

Als campagne specialist bedenk ik samen met het team campagnes voor klanten en zorg ik dat de juiste personen de juiste werkzaamheden uitvoeren om dat op te zetten. Een van de leuke dingen aan werken bij MailCampaigns is de diversiteit van klanten: van kleding webshops tot een bedrijf voor voedingssupplementen. Geen dag is hetzelfde.

MailCampaigns in 3 woorden...

Ontwikkeling
E-mail marketing is iets specifieks waar je je in gaat ontwikkelen en waar je jouw kennis en kunde kwijt kunt. Bij MailCampaigns zijn we allemaal gefocust op ontwikkeling. Iedereen ontwikkelt zijn eigen kwaliteiten, verschillende kwaliteiten, en dat geeft het team diversiteit. Die ontwikkeling is gekoppeld aan het alles willen doen om het maximale eruit te halen voor een klant. De klant staat op één. Ik ga voor het resultaat van de klant, maar ik wil ook dat mijn collega’s zich ontwikkelen.

Gezelligheid
Het is daarnaast ook heel gezellig op de werkvloer! Je voelt je onderdeel van een waardevol team, ieder op zijn eigen manier. Samen komen we tot een mooie campagne, oplossing of samenwerking voor een klant. Het is heel gaaf om samen met collega’s iets te bedenken en dat je daar dan het resultaat van ziet.

Dicht bij de klant
Het intensieve contact met de klant is voor mij heel waardevol. Dat moet de klant het hele traject ervaren: van het begin tot het einde. Het is belangrijk om een goede balans te creëren tussen professionaliteit en het warme contact met de klant.

Meer collega's aan het woord

tim1200

"We willen in ons vakgebied de beste zijn. Niet denken in beperkingen, maar in kansen."

Tim's verhaal
tim1200

"Iedereen heeft plezier in zijn werk en gaat er 100% voor. "

verhaal
robbin1200

"Naast een goed resultaat, willen we de klant ook de ‘wow-factor’ meegeven."

Robbin's verhaal

Kom jij ons team versterken?

tim1200

Wij ontmoeten je graag!

Wil jij je expertise toepassen in de e-mail marketing sector? Werken met ambitieuze collega’s met enorm flauwe humor? En zit jij boordevol talent? Dan zoeken wij jou!

Ontdek onze vacatures

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.