Robbin: "Naast een goed resultaat, willen we de klant ook de ‘wow-factor’ meegeven."

Het verhaal van Robbin Oerlemans

  • Functie: Project manager 
  • Komt uit: Rijen

Meer over Robbin

In 2016 ben ik als eerste werknemer begonnen bij MailCampaigns. Mijn taak is het managen van projecten. Het belangrijkste daarbij is dat ik ervoor zorg dat we de afspraken die we met de klant hebben gemaakt, ook echt nakomen. Ik werk bovendien mee met projecten. Omdat ik er al een aantal jaar zit, weet ik veel van hoe projecten moeten worden ingericht. Ik vind het leuk om menselijk contact te hebben, met de klant en met collega’s. Zo kan ik zelf werken aan toffe projecten, maar is het ook gaaf om iemand anders daarin te ondersteunen. We doen alles met elkaar bij MailCampaigns!

 

MailCampaigns in 3 woorden...

Plezier

Ik wil met plezier naar mijn werk gaan en mijn werk doen. Het moet eigenlijk niet als werk voelen. Dan kan ik ook het meeste uit mijn dag halen, als ik op mijn plek zit. Dat vind je allemaal bij MailCampaigns en typeert ons ook: informeel, wel kritisch naar elkaar, maar we doen het met zijn allen. Plezier is daarin echt belangrijk, dan wil je ook een stapje extra zetten voor elkaar. Het plezier dat we uitstralen stralen we ook uit naar de klant en in alles wat we opleveren. Professionaliteit, vertrouwen en kennis zijn kernwaarden. Maar we doen alles met plezier.

Samen voor resultaat

Bij MailCampaigns hebben we niemand die puur zijn eigen ding doet, iedereen toont initiatief. Dat is onze kracht. We merken dat klanten dat ook fijn vinden. Meedenken, initiatief tonen en niet klakkeloos uitvoeren wat er gedaan moet worden.

Creatief

Naast een goed resultaat, willen we de klant ook de ‘wow-factor’ meegeven. Die combinatie geeft ons voldoening. Bij MailCampaigns willen we altijd iets opleveren dat we met trots als een ‘business case’ op de website kunnen zetten. Iets dat we graag aan de volgende potentiële klant willen laten zien.

Meer collega's aan het woord

smf 5904

"Iedereen heeft plezier in zijn werk en gaat er 100% voor. "

verhaal
anique1200

"Iedereen ontwikkelt zijn eigen kwaliteiten en dat geeft het team diversiteit."

Anique's verhaal
tim1200

"We willen in ons vakgebied de beste zijn. Niet denken in beperkingen, maar in kansen."

Tim's verhaal

Kom jij ons team versterken?

tim1200

Wij ontmoeten je graag!

Wil jij je expertise toepassen in de e-mail marketing sector? Werken met ambitieuze collega’s met enorm flauwe humor? En zit jij boordevol talent? Dan zoeken wij jou!

Ontdek onze vacatures

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.