Emoticons in e-mail

Het gebruik van emoticons blijft toenemen. En wij snappen heel goed waarom! Een emoticon in het onderwerp of in de snipper van je e-mail zorgt voor een hogere open rate. Bovendien worden emoticons goed ondersteund op de mobile versies van je mail.

Lees meer over:

Tim

Campagne Manager

De kracht van emoticons

Emoticons zijn heel krachtig. Ze helpen om razendsnel iets duidelijk te maken. En laten zich niet tegenhouden door taalbarrières. Specifiek voor e-mail marketing geven ze je scores een boost. Wist je bijvoorbeeld dat het gebruik van een emoticon in je onderwerpregel of in je snippet zorgt voor een hogere open ratevan je mailing? Daarnaast worden emoticons ook goed ondersteund door mobiele browsers, waardoor jouw e-mail ook mobiel aantrekkelijker wordt. 

Overzicht van emoticons

In ons Kenniscentrum hebben we een overzicht gemaakt van de meest gebruikte emoticons met de bijbehorende decimale emoticon codes. Met deze codes gebruik je de emoticons makkelijk in MailCampaigns. Je hoeft de code alleen maar te kopiëren uit de tabel en te plakken in de gewenste tekst in MailCampaigns (bijvoorbeeld de onderwerpregel). Op deze manier maak je jouw mailing nog sterker!

Bekijk alle emoticons

Meer weten?

Vond je dit een leuk artikel en ben je benieuwd hoe deze actualiteit invloed kan hebben op jouw organisatie? Neem dan contact met Wouter op. Natuurlijk kun je ons altijd bellen op 06 12 345 678 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Contact opnemen

Gerelateerde blogs

5 tips voor de best converterende Call To Actions

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Wat doe je met e-mail marketing als de wereld op zijn kop staat?

Tips op maat?

Commitment op resultaat

Je kunt nog zoveel blogs lezen, uiteindelijk moet je aan de slag. Kom je er nog steeds niet uit? Denise helpt je graag. Zij creëert inzicht in jouw situatie en biedt een oplossing op maat. 

Bel haar op 06 427 723 79 of plan een adviesgesprek in. 

Vertel mij meer

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.