Wij denken mee, en verder.

Samen met onze slimme software, kennis en persoonlijk advies, creëren we jouw online succes.

  • Software ontwikkeling
  • Strategie en advies
  • Campagne management
  • Conversie optimalisatie
  • Template ontwikkeling
  • Reputatie management

Software ontwikkeling.

Gewoon in eigen huis.

Wij hebben de software helemaal zelf gemaakt, waardoor wij gemakkelijk nieuwe functionaliteiten en koppelingen kunnen toevoegen. Heb jij dus software die je graag wilt koppelen met MailCampaigns? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat het de perfecte match wordt.

Strategie en advies.

De basis voor succes.

Nattevingerwerk doen wij niet aan. Samen gaan wij aan de slag om een succesvolle strategie op te stellen. Dit doen wij aan de hand van een uitgebreide analyse, waarin wij alle belangrijke aspecten meenemen. Laat je succes in e-mail marketing niet aan toeval over.

Campagne management.

Grip op je e-mail marketing.

Van woorden naar daden. Wij maken op basis van jouw behoeftes en analyses hoogwaardige e-mailcampagnes, waarmee je (potentiële) klanten verbluft. Ons team is een perfecte mix van kennis, ervaring en creativiteit. Wij werken met onze eigen software, waar wij ieder hoekje van kennen. Grotere MailCampaigns-nerds zal je dus niet vinden.

Verwante onderwerpen

Conversie optimalisatie.

Voor optimaal resultaat.

Bij MailCampaigns willen wij altijd een dikke 10 halen. Wij streven er dan ook naar om altijd de conversie te blijven optimaliseren. Hoe doen wij dit? Door continue te leren, testen en bij te sturen. Wij zijn niet snel tevreden, dus zullen altijd doorgaan om wéér een 10 te halen.

Template ontwikkeling.

Op maat gemaakte templates.

Wij doen niet aan kant-en-klare templates. Alle templates worden op maat gemaakt en uitgebreid getest. Zo creëren wij templates die volledig passen bij de huisstijl van onze klanten. Wij zijn niet bang om nieuwe technologieën in de templates toe te passen en hebben tijdens het ontwerpen altijd conversie optimalistie in het achterhoofd.

Verwante onderwerpen

Reputatie management.

Samen gaan wij voor resultaat.

Hoe zorg je ervoor dat jouw e-mails niet in de spamfolder terecht komen? Als het op e-mail marketing aankomt, dan is reputatie alles. Bij MailCampaigns vinden wij het dan ook extra belangrijk om deze reputatie zo hoog mogelijk te houden. Wij hebben hier verschillende automatische oplossingen voor, maar gebruiken ook nog graag ons gezond verstand.

Waar kunnen we je mee helpen