Waarom jouw data in veilige handen is bij ons.

Bij MailCampaigns kan je rekenen op maximale beveiliging van jouw data. Ons team van experts is continue bezig om dit te waarborgen. Zo creëer je maximaal resultaat, zonder zorgen. Hoe wij dit doen? Dat lees je in deze blog.

Algemene Verordening Gegevensbescherming
Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het verwerken van persoonsgegevens onder een vergrootglas komen te liggen. Wij helpen onze klanten om hun processen in te richten om te voldoen aan de wetgeving. Binnen MailCampaigns hebben wij een speciale AVG-functionaliteit, waarin overzichtelijk wordt weergegeven welke data er wordt gebruikt en wat je moet doen om te voldoen aan de wetgeving. Uiteraard helpen onze experts hier ook bij.

Verwerken van data
Bij Mailcampaigns werken wij met meerdere statussen, om het zo inzichtelijk te maken wie er mailings ontvangen. Wij gebruiken hierbij de volgende kenmerken:

  • Opt-in status: Is er een valide opt-in van kracht?
  • Uitschrijfredenen: Wat is de reden dat iemand zich uitschrijft?
  • Spam-meldingen: Hoe schoon is de e-mail lijst?
  • Actief of passief: Opent een contactpersoon zijn e-mails?
  • Soft bounce: Een foutmelding terug die te herstellen is. Hier proberen wij het nog 3 keer.
  • Hard bounce: Een foutmelding die niet meer te herstellen is.

DDMA
Voor MailCampaigns is het enorm belangrijk om zo veilig en professioneel mogelijk met data om te gaan. Om dit te waarborgen en ook uit te stralen zijn wij lid van de toonaangevende brancheorganisatie DDMA. De DDMA helpt ons om zo veilig mogelijk met alle data om te gaan en voorziet ons van de laatste kennis omtrent dit onderwerp.

Privacy Waarborg
Door een terugkerende audit van de gegevensverwerking, kijkt branchevereniging DDMA of organisaties de geldende wet- en regelgeving gericht op het beschermen van persoonsgegevens respecteren. MailCampaigns heeft met succes de Privacy Waarborg Security Check doorlopen.

True Hosting
Voor opslag van de Persoonsgegevens maakt MailCampaigns gebruik van True Hosting BV. De Persoonsgegevens van onze klanten zijn enkel en alleen op de servers van deze partij opgeslagen. Ter bescherming van de Persoonsgegevens zijn zeer uitgebreide technische en organisatorische maatregelen genomen. Zij hebben daarvoor onder meer de volgende certificering ontvangen:

True is door Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) gecertificeerd volgens de nieuwste internationale normering informatiebeveiliging, ISO 27001:2013. In 2011 waren ze al in het bezit van het ISO 27001:2005-certificaat. Eerder, in 2008 werd het ISO 9001 certificaat voor kwaliteitsmanagement behaald.

True is als hostingprovider in Nederland gecertificeerd voor zowel de ISO 27001 als de ISO 9001 norm. Op het gebied van informatiebeveiliging (ISO 27001) is True BV gecertificeerd voor alle beheerde bedrijfsmiddelen welke de dagelijkse managed hosting dienstverlening vormen.