Software ontwikkeling

Een stukje software bouwen? Dat doen we gemakkelijk zelf! 

Vertel me meer

Ons eigen platform

Om e-mail marketing succesvol uit te voeren, hebben wij onze eigen software ontwikkeld. Zo konden we ervoor zorgen dat alles wat je nodig hebt, erin zit. En we kunnen gaande weg ook functionaliteiten of koppelingen toevoegen! The sky is the limit. We laten je graag zien wat je er allemaal mee kunt. 

E-mail automation
Een handige editor met de mogelijkheid tot A/B testen, dynamische inhoud en verschillende campagnes.
Segmentatie en koppeling
Importeren informatie uit de database en segmenteer voor de juiste doelgroep.
Formulieren
Gebruik conversie gerichte inschrijfformulieren, pop-ups, landingpagina's of enquêtes.
Rapportages
Realtime inzicht in de statistieken, het klikgedrag en de resultaten van jouw mailing.

E-mails automatiseren of handmatig versturen

Met ons platform kan vanalles. Zo kun je makkelijk een korte nieuwsbrief maken en handmatig versturen naar een lijst met contactpersonen, maar ook automatisch mailings laten versturen naar vooraf ingestelde triggers of groepen! Door een combinatie hiervan in te zetten, wordt jouw e-mail marketing een geoliede machine. En als je het lastig vindt om e-mail campagnes op te stellen, helpen wij je uiteraard graag met een passende strategie

 

Eenvoudig in gebruik en direct je resultaten inzichtelijk

Makkelijk te bewerken

Met onze handige drag and drop editor maak je in een handomdraai succesvolle mailings. De e-mail marketing software ondersteunt je tijdens het proces en geeft tips waar nodig. Wil je dynamische content in de mailing? Dit heb je met één druk op de knop voor elkaar. Daarnaast helpen wij je aan een persoonlijk template, zodat jouw tekst of andere content altijd goed staat en past bij de huisstijl van jouw organisatie. 

Template ontwikkeling

Een koppeling op maat

Wanneer je een eigen webshop of website hebt, zit hier vaak veel belangrijke data aan vast over jouw klanten. Data van de klanten, gastaccounts, mailinglijsten, producten, orders en winkelmandjes... Dit ga je niet allemaal handmatig overzetten! En dat hoeft natuurlijk ook niet. Welk programma of systeem je ook gebruikt, van Magento, tot Shopware en Lightspeed: wij regelen een koppeling. Dan kun je pas echt de kracht van de e-mail marketing software gaan inzetten!

Onze software en koppelingen

Inzicht in de resultaten

Met de software kun je druk aan de slag met mailings, content, data en segmentering... En nu nog kijken of dat werkt! Hiervoor hebben wij een rapportage dashboard gebouwd. Hierin kun je realtime de statistieken inzien van jouw campagnes en meten wat het beste werkt. Zo kun je zien wie de mailings opent, klikt op bepaalde items en welke elementen het effectiefst zijn. En besteed je de e-mail marketing liever uit? Dan kun je hier controleren of het allemaal wel goed gaat :). 

"MailCampaigns is zeer fijne club om mee samen te werken. Kennis in huis en goed werkende software. We maken gebruik van de Magento 2 koppeling. Aanrader om gedegen mailcampagnes mee te sturen."
Frank, Google Review

Meer uit e-mail marketing halen?

Commitment op resultaat

Denise is er voor jou. Zij laat je zien waar jouw kansen liggen en maakt duidelijke afspraken. Commit op resultaat. Want daar draait het om: verhoging van jouw omzet. 

Weten welke kansen jij laat liggen? Bel haar op 06 427 723 79 of plan een adviesgesprek in. 

Vertel mij meer

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.