Alsjeblieft, speciaal voor jou.

Start als klant van Shopboost met MailCampaigns en ontvang een Quick Scan ter waarde van € 250.

Ik wil een Quick Scan
Onze software werkt samen met:

Waarom MailCampaigns?

Met de software en expertise van MailCampaigns zet je e-mail marketing gemakkelijk en succesvol in. Daarnaast staan wij altijd klaar om te helpen. Dit doen wij online, telefonisch of met een bak koffie. Onze software is gebruiksvriendelijk en doeltreffend. In een handomdraai maak je succesvol een nieuwsbrief, waarbij je gebruik kunt maken van de laatste technieken. De software ondersteunt je tijdens het proces en geeft tips waar nodig. Ideaal toch?

Schaalbaar en flexibel.

De kracht van de e-mail marketing software van MailCampaigns ligt in de schaalbaarheid van het systeem en hoe deze flexibel ingezet kan worden. Je kunt simpel starten door handmatig nieuwsbrieven te sturen naar een lijst emailadressen, maar ook uitbreiden naar een volledig geautomatiseerde omgeving met slimme segmentatie op een breed scala aan contactpersoon-eigenschappen of aankoophistorie vanuit je webwinkel.

De perfecte fit met jouw data.

Met MailCampaigns verwerk je gemakkelijk al jouw data, hierdoor is het inzetten van automatische campagnes super makkelijk. MailCampaigns zit namelijk propvol automatiseringsmogelijkheden. Wij hebben een koppeling met de grootste e-commerce platformen en zijn continue bezig om met nog meer platformen een koppeling te maken.

Marketing automation.

Maak van je handmatige email marketing kanaal een geoliede e-mail marketing machine met onze automatische regels. Zo stuur je altijd relevante e-mails naar de juiste personen. Allemaal standaard in het pakket.

Waar kunnen we je mee helpen?