Het doel van het Partner programma is de kennis van MailCampaigns software bij implementatie partners te vergroten en samen met de juiste partner voor het juiste traject een succesvolle e-mail marketing implementatie bij u te kunnen realiseren.

 

METMEER | Online Resultaat logo (1)

Trots zijn we op de samenwerking met de Magento webshop specialist METMEER. U wilt een succesvolle website, webshop of zoekmachine-campagne? Zonder gedoe, maar wel graag op tijd en binnen budget? METMEER doet precies dat. Al 12 jaar, voor een grote club tevreden klanten. Ze hebben een no-nonsense en pragmatische aanpak. Ze zijn helder in hun communicatie en in hun werkwijze. Specialist in TYPO3, Magento en Adwords. En altijd op zoek naar de volgende uitdaging.

MailCampaigns biedt samen met METMEER een gecertificeerde koppeling tussen uw Magento webshop en MailCampaigns om e-mail marketing als verlengstuk van uw online business te gebruiken. U kunt eenvoudig uw producten in uw nieuwsbrief plaatsen en versturen naar uw klanten. Het is bewezen… het zorgt direct voor MEER omzet!

Wilt u graag meer informatie over METMEER? Bezoek dan hun website www.metmeer.nl of bel 076 20 30 006.

www.metmeer.nl
info@metmeer.nl
www.facebook.com/metmeer

 

 

CCV Shoplogo-400x275

Maak kennis met CCV Shop, een totaalpakket dat naast services als kosteloze workshops en goede support, webwinkelsoftware aanbiedt met uitgebreide mogelijkheden en gebruiksgemak. Ervaar het gemak van een systeem dat continu ontwikkelt en onderhouden wordt, zonder dat je daar ook maar iets voor hoeft te doen.

Of je nu een kleine of grote doelgroep wil bereiken, met CCV Shop heb je de tools om succesvol en zorgeloos je webwinkel te runnen. CCV Shop is gratis te gebruiken en vanaf €19,95 per maand beschik je over alle betaalsystemen en meer. Wil je het gemak van alles onder één dak, toch talloze mogelijkheden en daar weinig voor betalen? Dan is CCV Shop er voor je.

www.ccvshop.nl
support@ccvshop.nl

MailCampaigns biedt samen met CCV Shop een handige koppeling tussen uw CCV Shop webshop en MailCampaigns om e-mail marketing als verlengstuk van uw online business te gebruiken. U kunt eenvoudig uw producten in uw nieuwsbrief plaatsen en versturen naar uw up-to-date klantendatabase.

 

 

CM CM logo SMS Push Voice Horizontal

CM verstuurt meer dan 3 miljoen SMS, Push en Voice berichten per dag naar meer dan 180 landen voor haar zakelijke klanten. Niet alleen om individuele gebruikers te informeren (bv verstrekken password, herinnering afspraak, informatieberichten van overheidsdiensten etc) maar ook om kleine betalingen uit te voeren. De mail van MailCampaigns worden door CM omgezet naar SMS berichten en afgeleverd op de mobiele telefoons van de eindgebruikers.

www.cm.nl
info@cm.nl
https://twitter.com/cm_nl

 

 

Evoworks Evoworks-logo-2014

Evoworks is een online marketing bureau in Arnhem en is gespecialiseerd in e-commerce marketing. U kunt bij ons terecht voor zowel de gehele als gedeeltelijke uitbesteding van uw webshop marketing activiteiten. Met ons team van 12 enthousiaste e-commerce specialisten gaan wij iedere uitdaging aan. 

Wilt u ook marktleider binnen uw branche worden? Evoworks is opgericht in 2007 en sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend bureau voor webshop marketing. We streven ernaar om webshops marktleider binnen de branche te maken. Hierbij hanteren wij de volgende onderdelen: online strategie, web analytics, conversie optimalisatie, zoekmachine marketing, online adverteren en retentiemarketing. Rendement is ons uitgangspunt: een zo’n hoog mogelijke omzet tegen zo laag mogelijke kosten.

www.evoworks.nl
info@evoworks.nl  

 

Experius- E-commerce System integrator experius-logo-2015

Kwaliteit en service vormen de basis van een samenwerking bij Experius. Experius is een E-commerce bedrijf in het hart van Utrecht en daarmee in het midden van Nederland.

Met een team van gemotiveerde, capabele en gecertificeerde developers ontwikkelen wij Magento webshops. Wij zoeken samen met ambitieuze B2B en B2C bedrijven naar de juiste oplossing die past bij hun bedrijfsprocessen en -systemen. Experius ontwikkelt de juiste koppelingen en laat deze naadloos integreren. Daarnaast heeft Experius een onuitputtelijke database van extra Magento functionaliteiten die er voor zorgen dat uw Magento webshop compleet op maat is.

www.experius.nl
info@experius.nl
https://www.facebook.com/Experius1

 

Guapa logo_guapa_media

Guapa Media gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Full Service E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa Media in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals. Samen zorgen de gecertificeerde consultants, developers en marketeers van Guapa Media voor optimale resultaten voor haar relaties.

De partnerschap met Mailcampaigns is tot stand gekomen wegens een gezamenlijk belang: het success van de klant!

www.guapamedia.nl
info@guapamedia.nl
www.facebook.com/guapamedia

 

 

Jaagers jaagers

Wij zijn Jaagers: een innovatief bureau voor webdevelopment en e-commerce met een sterk technische en commerciële inslag.
Wil je als ondernemer meer uit je website en mobiele diensten halen dan alleen naamsbekendheid? Bijvoorbeeld met een interactieve webshop of met een mix van sociale en mobiele applicaties om klanten aan je te binden? Kom dan naar Jaagers voor veelzijdige webshops, apps en andere online toepassingen. Toepassingen met een wereld aan geautomatiseerde functies – waar je als beheerder weinig omkijken naar hebt dankzij de slimme en doordachte techniek.

Jaagers is een officiele Magento Partner

http://jaagers.com/
http://jaagers.com/contact/

 

Lightspeed LS-Logo-(RedBlack)

Met Lightspeed kunt u gemakkelijk online uw eigen webwinkel starten. U hoeft dus niets te installeren en bent niet afhankelijk van dure programmeurs. Wij bieden u de meest uitgebreide oplossing in de markt en juist daarom kozen bedrijven als Philips, Van Gogh Museum, dance4life, maar ook ‘buurman’ Slagerij de Leeuw al eerder voor ons.

MailCampaigns koppeling
MailCampaigns biedt u na de zeer eenvoudige installatie van de app heel veel e-mailgemak. Vanuit Lightspeed worden klanten en producten naar MailCampaigns gesynchroniseerd. Producten worden tevens realtime geupdate wanneer deze in Lightspeed gewijzigd worden. U kunt daardoor in MailCampaigns conversie verhogende e-mailmarketing campagnes opzetten en beheren.

www.lightspeedhq.nl
info@lightspeedhq.nl

 

OOSEOO logo_ooseoo_zichtbaarbeter

OOSEOO is een toonaangevend fullservice online marketing bureau gevestigd in Amersfoort en gedreven om u te helpen om het maximale uit “online” te halen. U kunt altijd rekenen op een resultaatgerichte aanpak. Als Google Partner die tot de top 25 van de Benelux behoort, bent u verzekerd van een ervaren partij waarop u kunt vertrouwen.

Met onze kennis en ervaring werken wij aan het online succes van uw onderneming alsof het om ons eigen bedrijf gaat. Dat laatste is misschien wel het belangrijkste wat ons onderscheidt van de rest!

http://www.ooseoo.com/
info@ooseoo.com

 

Pyka logo_ooseoo_zichtbaarbeter

Wie, geautomatiseerd en beveiligd, zijn doelgroep op social media wil bereiken, kiest voor Pyka!

Optimale toepassing van sociale media is de beste manier om loyaliteit van een klantenkring te versterken. Wij geloven in wifi en, waar je ook bent, in de vrijheid om de wereld tot je beschikking te kunnen hebben zonder limiet. Wij geloven heilig in de kracht van social media en het bereik dat je daar vindt. Wij denken dat je echt niet alles zelf hoeft te doen. Automatiseer dat wat tijd oplevert en outsource dat wat anderen beter kunnen.

Wat nou als we je vertellen dat je jouw doelgroep automatisch aan jouw gewenste social media kan koppelen. Combineer dat met een e-mailcampagne en een content en advertentiecampagne op social media!! Je bereik zal groots zijn. Geniaal toch?

www.pyka-wifi.com
info@pyka-wifi.com

 

Silver Arrows MultiMedia brinkmans-partners-SilverArrowsMultiMedia-Eindhoven

Met een gestructureerde aanpak leveren online marketing en communicatie meer op. Silver Arrows Multimedia, gevestigd in Eindhoven en Valkenburg, kan u hierbij ondersteunen.
Wij zijn al ruim 12 jaar actief op het gebied van advies, ontwerp en ontwikkeling van websites, applicaties en online marketing. Het uitdenken van kostenbesparende en omzet genererende oplossingen staat in onze organisatie centraal.

360˚ Online abonnement
Wij bieden ondernemers een persoonlijke en structurele aanpak van online marketing & sales met een all-in aanbieding bestaande uit een responsive website, social media inrichting & strategie, Google analytics  & optimalisatie, een marketingkalender, periodieke persoonlijke besprekingen én natuurlijk email marketing!

www.silverarrows.nl
www.facebook.com/silverarrowsmultimedia
www.linkedin.com/company/silver-arrows-multimedia
www.pinterest.com/silverarrowsmm

 

Shopmonkeyshopmonkey-cropped

Shopmonkey.nl bouwt shops. Voornamelijk op SEOshop / Lightspeed, maar ze leveren ook maatwerksystemen. Dit doen ze voor onder andere A-dam Underwear, Beachim, Birkenstockshop, Eden Schwartz, Mipacha, Relatieplanet, Telefoondiscounter, XXLhoreca, 400+ anderen en binnenkort voor jou! Shopmonkey is #1 Platinum Partner van SEOshop / Lightspeed, dus kennis en skills in huis. Daarnaast werkt hun filosofie als overtuigend argument.

www.shopmonkey.nl
info@shopmonkey.nl
https://www.facebook.com/shopmonkey.nl/

 

Webdesign Tilburgwdt-logo

WebdesignTilburg is een full service internetbureau. Naast het bouwen van websites, webshops en apps helpen wij klanten ook met online marketing in de breedste zin van het woord. Het hebben van een goede website of webshop is immers niet goed genoeg: potentiële klanten moeten hem ook weten te vinden en alle bezoekers moeten voldoende gemotiveerd worden om daadwerkelijk te bestellen of op een andere manier contact op te nemen met jouw organisatie.

Een belangrijk hulpmiddel hiervoor is e-mailmarketing. Door middel van digitale nieuwsbrieven zorg je dat je regelmatig onder de aandacht bent van (potentiële) klanten en zorg je ervoor dat ze (vaker) bestellen of contact opnemen. WebdesignTilburg kan je op het gebied van e-mailmarketing onder andere ondersteunen door het ontwerpen en ontwikkelen van een template, het schrijven van teksten en het adviseren over een goede nieuwsbrief. Indien gewenst kunnen we de complete e-mailmarketing voor je uit handen nemen. Uiteraard maken we hierbij gebruik van de zeer gebruiksvriendelijke software van Mailcampaigns.

www.webdesigntilburg.nl
info@webdesigntilburg.nl

 

WVZ.Onlinewvzonline_logo_72_dpi

WVZ.online levert high-end Magento webwinkels. We helpen online retailers met de strategie, ontwerp, bouw, doorontwikkeling en onderhoud van hun webshop. WVZ.online is gespecialiseerd in (complexe) Magento webwinkel e-commerce oplossingen en websites. Met oplossingen voor zowel enterprise klanten als het MKB zorgen we voor een gedegen webwinkel en website strategie en uitvoering, gekoppeld aan uw huidige bedrijfsprocessen.

Al het werk gebeurt in-house, waarbij u beschikt over onze gecertificeerde Magento ontwikkelaars en Google certified team. Magento is ons vak. Voor B2B en B2C webwinkels, zowel nationaal als met internationale ambities. Met ons team van ervaren en gecertificeerde ontwikkelaars en front-end developers kunnen we al uw vraagstukken oplossen.

Gedreven door passie voor innovatie.

www.wvzonline.nl
info@wvzonline.nl

 

Yellowlab logo-yellowlab-color

Op zoek naar een resultaatgericht internet bureau?  Online succes vraagt om brede expertise. Strategische advisering, het inrichten van een efficiënte en gebruiksvriendelijke website of webshop die werkt op álle platforms, optimaliseren van vindbaarheid en conversie, en doordachte inzet van zoekmachinemarketing. Yellowlab -centraal gevestigd in Utrecht- werkt met 14 experts in uiteenlopende disciplines voor meer dan 150 klanten. Wij onderzoeken graag je wensen en kansen, zodat je snel online resultaat kunt boeken.

www.yellowlab.nl
info@yellowlab.nl