Hallo.

Wij zijn MailCampaigns.
Jouw Nederlandse e-mail marketing partner.

Kennismaken?

Even voorstellen.

Wouter
Eigenaar / Ontwikkelaar
Wouter

Hey, ik ben Wouter! Ooit ben ik dit bedrijf begonnen met het ideaal om een handig en flexibel e-mail marketing systeem te ontwikkelen. Inmiddels is dat verbreed naar het verzorgen van het complete e-mail marketeer kanaal met behulp van ons top-team van designers, marketeers en developers!

Robbin
Project manager /
Designer
Robbin

Hallo, ik ben Robbin. Graag help ik onze klanten om zo veel mogelijk uit hun e-mail marketing kanaal te halen. Het begeleiden van nieuwe succesvolle projecten en het ontwikkelen van toffe converterende templates geeft mij ontzettend veel energie.

Denise
Sales consultant
Denise

Hi, ik ben Denise. Ben je al klant, of heb je interesse in MailCampaigns? Dan help ik je graag verder. Ik ben verantwoordelijk voor onze klanten en probeer dan ook altijd het hoogst haalbare voor onze klanten te bereiken.

Tim
Campagne specialist
Tim

Hoi, ik ben Tim. Ben je ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan zie je mij regelmatig in jouw inbox verschijnen! Dat is namelijk wat ik voornamelijk doe. Ik ben de hele dag bezig met het analyseren, verbeteren of creëren van content en campagnes.

Max
Developer
Max

Hi, ik ben Max! Ontwikkelen en problemen oplossen is mijn ding. Als developer mag ik ervoor zorgen dat het MailCampaigns platform groeit en lekker werkt. Daarnaast eet ik alle bugs die Mees niet lust. 💻🐈

Manouk
Campagne Specialist /
Designer
Manouk

Hi, ik ben Manouk. Als je klant bent van ons dan is de kans groot dat ik je heb geholpen met het maken van jouw campagnes. Ik voorzie jouw e-mailmarketing van een goede strategie, een passend design en toffe content. Vervolgens analyseer en verbeter ik de campagnes voor het optimale resultaat!

Jordy
E-mail marketing stagiair/
designer
Jordy

Hoi, ik ben Jordy. Ik ben stagiair en je komt mij hoogstwaarschijnlijk tegen bij het maken van jouw templates, visuals en content. Daarnaast ben ik bezig met het design van het nieuwe dashboard, zodat je straks data makkelijker kunt analyseren.

Wij zijn gewoon ons zelf, omdat...

  • wij betrouwbaar zijn.
  • wij persoonlijke service bieden.
  • wij je graag helpen.
  • wij altijd voor je klaar staan.
  • wij altijd een oplossing hebben.

We doen wat we zeggen.

En zeggen wat we doen.

Wij maken het graag simpel en leuk voor onze klanten. Zodat zij snelheid maken, hun doelstellingen overtreffen, en met plezier ondernemen.

Bekijk onze geschiedenis.

Een klein overzicht

Vacatures.

Wij zijn bij Mailcampaigns altijd opzoek naar gedreven professionals.

Bekijk vacatures

Waar kunnen we je mee helpen?