Hallo.

Wij zijn MailCampaigns.
Jouw Nederlandse e-mail marketing partner.

Kennismaken?

Even voorstellen.

Eigenaar / Ontwikkelaar
Wouter
Eigenaar / Ontwikkelaar
Wouter

Hey, ik ben Wouter! Ooit ben ik dit bedrijf begonnen met het ideaal om een handig en flexibel e-mail marketing systeem te ontwikkelen. Serverbeheer, email reputatie management en het ontwikkelen van nieuwe functies binnen MailCampaigns is waar bij mij de focus op ligt. Dus ja.. ik ben een beetje de opper-nerd in het team.

Sales consultant
Denise
Sales consultant
Denise

Hi, ik ben Denise. Ben je al klant, of heb je interesse in MailCampaigns? Dan help ik je graag verder. Ik ben verantwoordelijk voor onze klanten en probeer dan ook altijd het hoogst haalbare voor onze klanten te bereiken.

Project manager /
Designer
Robbin
Project manager /
Designer
Robbin

Hallo, ik ben Robbin. Graag help ik onze klanten om zo veel mogelijk uit hun e-mail marketing kanaal te halen. Het begeleiden van nieuwe succesvolle projecten en het ontwikkelen van toffe converterende templates geeft mij ontzettend veel energie.

Campagne specialist
Tim
Campagne specialist
Tim

Hoi, ik ben Tim. Ben je ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan zie je mij regelmatig in jouw inbox verschijnen! Dat is namelijk wat ik voornamelijk doe. Ik ben de hele dag bezig met het analyseren, verbeteren of creëren van content en campagnes.

Administratie
Pauline
Administratie
Pauline

Hoi, ik ben Pauline! Mij wil je het liefst zo weinig mogelijk aan de telefoon want dan liggen er teveel facturen open :-). Maar vind het wel gezellig je te spreken hoor!

Designer
Stein
Designer
Stein

Hoi, ik ben Stein. Tijdens mijn stageperiode bij MailCampaigns help ik klanten in de vertaalslag van opdracht naar campagne. Het bedenken en realiseren van passende uitingen is iets wat mij blij maakt, grote kans dus dat jouw campagne door mij is ontworpen.

Online marketeer
Pim
Online marketeer
Pim

Hoi, ik ben Pim. De online marketing van MailCampaigns is waar ik voornamelijk aan werk tijdens mijn stage bij MailCampaigns. Ik houd me bezig met het creëren van online content, zoals het schrijven van blogs. Ook vind ik het tof om social media up-to-date te houden!

Je online hulp!
Mees
Je online hulp!
Mees

Tjierp, ik ben Mees. Ik vlieg door MailCampaigns om iedereen te helpen waar nodig. Heb jij ook een vraag? Klik gerust op mij, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zijn gewoon ons zelf, omdat...

  • wij betrouwbaar zijn.
  • wij persoonlijke service bieden.
  • wij je graag helpen.
  • wij altijd voor je klaar staan.
  • wij altijd een oplossing hebben.

We doen wat we zeggen.

En zeggen wat we doen.

Wij maken het graag simpel en leuk voor onze klanten. Zodat zij snelheid maken, hun doelstellingen overtreffen, en met plezier ondernemen.

Bekijk onze geschiedenis.

Een klein overzicht

Vacatures.

Wij zijn bij Mailcampaigns altijd opzoek naar gedreven professionals.

Bekijk vacatures

Waar kunnen we je mee helpen?