Hallo.

Wij zijn MailCampaigns.
Jouw Nederlandse e-mail marketing partner.

Kennismaken?

Even voorstellen.

Wouter
Eigenaar / Ontwikkelaar
Wouter

Hey, ik ben Wouter! Ooit ben ik dit bedrijf begonnen met het ideaal om een handig en flexibel e-mail marketing systeem te ontwikkelen. Inmiddels is dat verbreed naar het verzorgen van het complete e-mail marketeer kanaal met behulp van ons top-team van designers, marketeers en developers!

Robbin
Project manager
Robbin

Hallo, ik ben Robbin. Graag help ik onze klanten om zo veel mogelijk uit hun e-mail marketing kanaal te halen. Het begeleiden van nieuwe succesvolle projecten en het ontwikkelen van toffe converterende templates geeft mij ontzettend veel energie.

Denise
Sales Manager
Denise

Hi, ik ben Denise. Ben je al klant, of heb je interesse in MailCampaigns? Dan help ik je graag verder. Ik ben verantwoordelijk voor onze klanten en probeer dan ook altijd het hoogst haalbare voor onze klanten te bereiken.

Tim
Campagne manager
Tim

Hoi, ik ben Tim. Ik ben de hele dag bezig met het analyseren, verbeteren of creëren van content en campagnes. Wil jij ook meer conversie met e-mail marketing? Bel of mail mij dan gerust.

Max
Developer
Max

Hi, ik ben Max! Ontwikkelen en problemen oplossen is mijn ding. Als developer mag ik ervoor zorgen dat het MailCampaigns platform groeit en lekker werkt. Daarnaast eet ik alle bugs die Mees niet lust. 💻🐈

Manouk
Campagne Specialist /
Designer
Manouk

Hi, ik ben Manouk. Als je klant bent van ons dan is de kans groot dat ik je heb geholpen met het maken van jouw campagnes. Ik voorzie jouw e-mailmarketing van een goede strategie, een passend design en toffe content. Vervolgens analyseer en verbeter ik de campagnes voor het optimale resultaat!

Anique
Campagne specialist
Anique

Mike
HTML/CSS Developer
Mike

Clara
Stagiair online marketing
Clara

Hi, ik ben Clara. Als online marketing stagiair bedenk en realiseer ik relevante content voor op de website van MailCampaigns. Ook ben ik verantwoordelijk voor het optimaliseren en inzetten van marketing campagnes. Ik kijk naar waar nieuwe mogelijkheden kunnen liggen voor MailCampaigns zelf maar zo ook voor de klant.

Wij zijn gewoon ons zelf, omdat...

  • wij betrouwbaar zijn.
  • wij persoonlijke service bieden.
  • wij je graag helpen.
  • wij altijd voor je klaar staan.
  • wij altijd een oplossing hebben.

We doen wat we zeggen.

En zeggen wat we doen.

Wij maken het graag simpel en leuk voor onze klanten. Zodat zij snelheid maken, hun doelstellingen overtreffen, en met plezier ondernemen.

Bekijk onze geschiedenis.

Een klein overzicht

Vacatures.

Wij zijn bij Mailcampaigns altijd opzoek naar gedreven professionals.

Bekijk vacatures

Waar kunnen we je mee helpen?