"Ontwikkeling en samenwerking dat maakt het team sterk"

Het verhaal van Denise

  • Functie: Marketing stagiaire (opleiding Commerciele Economie aan Avans Hogeschool)
  • Komt uit: Made

Meer over Denise

Momenteel studeer ik de opleiding Commerciële Economie aan het Avans Hogeschool in Breda. In het eerste jaar van de opleiding loop ik een 8-weekse stage bij MailCampaigns. Op LinkedIn ben ik in contact gekomen met Tim. In het gesprek werd er voor mij meer duidelijk wie MailCampaigns is en hoe er wordt ingespeeld op e-mailmarketing, dit maakte mij waanzinnig nieuwsgierig. 

Bij MailCampaigns word je niet gezien als ''stagiaire'', maar als volwaardig medewerker. Ik kan mijn eigen leerdoelen opstellen om dit vervolgens in praktijk toe te passen. In eerste instantie wist ik niet wat ik van e-mailmarketing moest verwachten, maar dit werd meteen na de eerste stagedag duidelijk. Als stagiaire werk ik mee aan lopende projecten en bekijk ik het bedrijf van alle kanten. Ook krijg je genoeg tijd om aan schoolopdrachten te werken. Samen met Tim & Anique plannen we een wekelijks moment om alles te bespreken. Deze stageperiode vliegt écht voorbij en het bevalt zeer goed!

MailCampaigns in drie woorden...

Samenwerkend

In een team als MailCampaigns is een goede samenwerking een doorslaggevende rol voor het behalen van de gewenste resultaten. MailCampaigns is een snelgroeiend bedrijf. Door goed op elkaar af te stemmen en elkaar te ondersteunen worden de beste successen behaald. De kans om samen te werken met e-mailspecialisten krijg je niet zomaar. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Resultaatgericht

Als ik MailCampaigns in één woord mag beschrijven zal dat resultaatgericht zijn. De doelen die vooraf gesteld worden maken zij écht waar. Als team gaat iedereen voor het maximale resultaat voor de klanten. Dat bewonder ik enorm aan dit bedrijf, dat er in een korte periode al zoveel waar wordt gemaakt. Natuurlijk worden de successen gevierd wat het extra leuk en gezellig maakt.

Betrokkenheid

De betrokkenheid naar de klanten en collega's zorgt voor een verhoogde productiviteit en innovatie binnen het bedrijf. De klanten ervaren het hele traject van begin tot eind. Het team heeft regelmatig een meeting waarin de verschillende afdelingen worden betrokken in het proces waar zij op dat moment mee bezig zijn. Dit wordt dan in een maandmeeting gepresenteerd, waardoor iedereen op de hoogte is.

Meer collega's aan het woord

"We willen in ons vakgebied de beste zijn. Niet denken in beperkingen, maar in kansen."

Tim's verhaal

"Naast een goed resultaat, willen we de klant ook de ‘wow-factor’ meegeven."

Robbin's verhaal

"Iedereen ontwikkelt zijn eigen kwaliteiten en dat geeft het team diversiteit."

Anique's verhaal

Kom jij ons team versterken?

Wij ontmoeten je graag!

Wil jij je expertise toepassen in de e-mail marketing sector? Werken met ambitieuze collega’s met enorm flauwe humor? En zit jij boordevol talent? Dan zoeken wij jou!

Ontdek onze vacatures

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.