Denise: "Het resultaat staat centraal bij alles, maar we doen het echt samen. "

Het verhaal van Denise Steenbergen

  • Functie: Sales Manager 
  • Komt uit: Schijndel 

Meer over Denise

Ik werk sinds 2017 bij MailCampaigns en het bevalt heel erg goed. Het is een hele open bedrijfscultuur. Je mening wordt echt gewaardeerd en we doen het samen. Dat maakt het heel leuk.

Als Sales Manager liggen mijn belangrijkste taken bij ‘new business’. Bij MailCampaigns helpen we klanten met het effectief inzetten van e-mail marketing. Mijn taak ligt bij het eerste contact met de klant en voor hen een plan op maat te maken. Elk traject is anders en dat maakt het zo leuk. Vaak geeft de klant zijn of haar behoefte aan, maar als je verder vraagt en dieper op de materie ingaat, blijkt dat ook andere zaken belangrijk zijn. Dan kom je met een strategie die veel meer oplost dan alleen het initiële probleem. Daar verbeteren we soms hele bedrijfsprocessen mee.

MailCampaigns in 3 woorden...

Ontwikkeling
Iedereen bij MailCampaigns heeft zijn eigen ontwikkelingsbudget. Daar kun je vervolgens zelf een keuze in maken: een opleiding, cursus, events bezoeken, kennissessies, noem maar op. Aan het begin van het jaar wordt met je gekeken: wat wil je bereiken, wat wil je leren en hoe kunnen wij ervoor zorgen dat dit lukt. De ontwikkeling van het bedrijf is belangrijk, maar de ontwikkeling van het individu is minstens zo belangrijk. Als ik het vergelijk met andere werkgevers, is de aandacht die MailCampaigns aan haar personeel geeft heel fijn. Dat vind je bijna nergens.

Samen resultaat behalen
Alles dat we doen, doen we voor de klant. We spreken samen met de klant een doel af en dat leggen we ook vast. Het resultaat staat centraal bij alles, maar we doen het wel echt samen. Voor onszelf, maar zeker ook voor klanten. Bij veel projecten wordt er vanaf de analysefase een e-mail marketeer aangehaakt. Die helpt direct mee het plan vorm te geven dat hij of zij zelf mede gaat uitvoeren. Zo heeft iedereen binnen MailCampaigns een belangrijke rol.

Verbondenheid & plezier
Er hangt op kantoor een hele gezellige en open sfeer. We doen veel voor elkaar en doen bovendien ook leuke dingen. Die verbondenheid komt het werk dat we doen voor de klant alleen maar ten goede.

Meer collega's aan het woord

"We willen in ons vakgebied de beste zijn. Niet denken in beperkingen, maar in kansen."

Tim's verhaal

"Iedereen ontwikkelt zijn eigen kwaliteiten en dat geeft het team diversiteit."

Anique's verhaal

"Iedereen heeft plezier in zijn werk en gaat er 100% voor. "

Andy's verhaal

Kom jij ons team versterken?

Wij ontmoeten je graag!

Wil jij je expertise toepassen in de e-mail marketing sector? Werken met ambitieuze collega’s met enorm flauwe humor? En zit jij boordevol talent? Dan zoeken wij jou!

Ontdek onze vacatures

Heb je vragen of advies nodig?

We horen graag van je. Je kunt ons bereiken via 085 4013 899 of stuur een mailtje naar info@mailcampaigns.nl.

Handige tips in je mailbox? Schrijf je in.

En word net als wij een expert in e-mail marketing.