Het verhaal van...

Madurodam

De klant.

De Van Mossel Automotive Groep is een familiebedrijf met maar liefst 65 jaar ervaring en nog altijd veel ambitie. In bijna 70 jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland.

Het traject uitgelicht.

Van vraag tot oplossing.
01

Start

Van Mossel Automotive Groep brengt haar klanten op de hoogte als hun auto een nieuwe APK moet krijgen. Dit is een arbeidsintensief proces om handmatig te doen. MailCampaigns was de uitkomst om dit proces volledig te gaan automatiseren.

02

Implementatie

MailCampaigns heeft een automatische mailing met dynamische ophoud opgesteld. Zo ontvangt iedere contactpersoon een e-mail met een andere inhoud. De e-mails worden automatisch opgemaakt in MailCampaigns en worden enkele dagen voor de naderende deadline van de APK verstuurd. In de mailing kunnen de ontvangers een afspraak plannen voor een nieuwe APK.

“”

Er is een persoonlijke mailing opgesteld. Deze is speciaal gericht om een Algemene Periodieke Keuring (APK) in te plannen.

De mailing is vervolgens volledig geautomatiseerd. Alle gegevens worden automatisch ingeladen en de mailing wordt op basis van bepaalde criteria verzonden.

Daardoor steeg…

  • De CTR
    +0%
  • Open rate
    +0%